Eindelijk droog en zonnig lenteweer in het verschiet? Dit zien David Dehenauw en Sabine Hagedoren in de weerkaarten

Al twee weken is het koud en regenachtig en daar worden we een heel klein beetje depressief van. Is er ein-de-lijk beterschap op komst? Wanneer dan? En mogen we onze paraplu’s dan ook ineens opbergen? Weerdeskundigen David Dehenauw en Sabine Hagedoren bekijken de kaarten en weermodellen en doen hun voorspelling. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG REAL-ALAVES. Courtois moet al meteen vol aan het werk

Courtois & co nemen het in eigen huis op tegen Alaves. Ondanks dat Real al de kampioenenviering heeft gehad, willen ze deze match zeker niet verliezen. Alaves staat elfde en heeft 42 punten. Tegen de verwachting in staat Courtois terug in de basis, houdt hij z’n netten schoon? Volg het in onderstaande liveblog!

Lees meer »

‘Sing Again’ biedt blinde Youssri een nieuwe start: “Geluidsman ging ervandoor met veel geld”

“Jonach wilde niet deelnemen, maar vond dat ik het wel moest doen.” Niet langer met zijn Koda-kompaan Jonach Van den Berghe, maar wel solo dus: Youssri Mejdoubi keert in ‘Sing Again’ terug naar het podium. De twee blinde vrienden maakten in het eerste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ furore, maar de showbizz stelde hen al snel teleur. “Mensen deinzen er

Lees meer »

Jan De Nul boekt opnieuw recordomzet

De Belgische baggeraar en bouwer van windmolenparken in zee Jan De Nul heeft voor het tweede jaar op rij een recordomzet gerealiseerd, van bijna 3 miljard euro. Ook het orderboek was nog nooit zo dik, zo heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Brian Riemer “kan niet wachten” tot “finale” tegen Club Brugge, Verschaeren wil niet over de titel spreken: “Het is nog te vroeg”

Anderlecht is opnieuw – voorlopig – leider. Paars-wit versloeg in eigen huis Racing Genk met 2-1, al maakte de thuisploeg het zichzelf nog knap lastig is het slot. De blik gaat nu al op de wedstrijd tegen Club Brugge. Voor heel Anderlecht zal dat dé finale worden, blijkt uit de reacties. “Als Club nu wint, gelijkspeelt of verliest, zondag wordt

Lees meer »

Kaartkampioenen in de bloemetjes gezet

De kaartersclub op Sint-Jozef heeft het seizoen in schoonheid afgesloten. Zo’n 70 aanwezigen genoten van een lekkere maaltijd in zaal Geitenhove, het clublokaal waar ze twee keer per maand de kaarten op tafel gooien.
The post Kaartkampioenen in de bloemetjes gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw negen lijken gevonden in Mexicaanse stad

In de Mexicaanse deelstaat Zacatecas, in het noorden van het land, zijn woensdag negen lijken teruggevonden in de stad Morelos. Dat heeft het Openbaar Ministerie in de deelstaat woensdagmiddag bekendgemaakt. Een dag eerder werden er ook al negen levenloze lichamen gevonden in een naburige stad.

Lees meer »