De Stem van Barbara Pas: “Ik ben voorstander van gemeenschapsdienst”

In De Stem Van Vlaanderen kom je te weten welke politicus jij bent. Ook Barbara Pas, fractievoorzitter van Vlaams Belang, deed mee aan de grootste stemtest van het land. In de video hierboven ontdek je hoe zij antwoordt op enkele maatschappelijke dilemma’s. 

Meer krantenkoppen in België

Landschapsfotograaf legt noorderlicht vast in Torhout

Dit weekend is hoogst uitzonderlijk het noorderlicht te zien in onze streken. Landschapsfotograaf Glenn Vanderbeke uit Torhout kon het bijzondere fenomeen vast leggen.
The post Landschapsfotograaf legt noorderlicht vast in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leuvens parket trekt 515 rijbewijzen in tijdens actiemaand ‘gsm-gebruik achter het stuur’

Tijdens de afgelopen maand maart heeft het Leuvense parket voor de 4e maal een actiemaand gehouden rond gsm-gebruik achter het stuur. Daarbij werden 515 bestuurders van motorvoertuigen betrapt terwijl ze een mobiel elektronisch apparaat gebruikten achter het stuur. Zij zagen hun rijbewijs meteen ingetrokken worden voor een periode van 15 dagen. Dat meldt het Leuvense parket maandag.

Lees meer »

Handelaars gaan samen voor kraaknette Ardooisesteenweg

Met het project Kraaknette Ardooisesteenweg zetten de handelaars van de Roeselaarse invalsweg een nieuwe stap naar een nette buurt. Donderdagochtend werd de campagne, waarbij onder andere affiches, stickers en opmerkelijke vuilnisbakken opduiken in het straatbeeld, gelanceerd. De handelaars van de Ardooisesteenweg pakten al eens uit met een peukenactie, maar zetten met een nieuwe campagne nog
The post Handelaars gaan

Lees meer »

Walter Grootaers geeft eerste grote interview na strijd tegen ziekte: “Leverkanker? Ik dronk in mijn hele leven amper 20 pinten”

De tumor is weg, zijn stem op de terugweg, de glimlach terug van nooit weggeweest. Walter Grootaers (69) vond het voorbije jaar heil in immunotherapie, troost in zijn platenkast, genot in een nieuw album en steun in een duister familiegeheim. “Na mijn diagnose vertelden twee van mijn broers me dat zij ook kanker hadden overwonnen. Dat was hun manier om

Lees meer »