Terug naar de basis: hoe Union, na de 0 op 12, de titel wil redden door er niet over te praten

De nul op twaalf in de Champions’ Play-offs noopt Union tot bezinning: hoe de vrije val afstoppen? Mentaal leeft het idee om niet meer over de titel te praten, back-to-basics zoals in het Mazzu-seizoen. En daarnaast, wat zijn sportief de mogelijkheden van Blessin om Union weer op het juiste spoor te krijgen? Een analyse. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift

Na een pauze van twee maanden trapt Taylor Swift (34) het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’ donderdag af in Parijs. De popster slaat ons land over, en dus reizen duizenden Belgische fans de komende weken naar steden als Amsterdam en Londen om hun grote idool aan het werk te zien. Waaraan mogen zij zich verwachten? Hoeveel verdient Taylor

Lees meer »

Walter Grootaers geeft eerste grote interview na strijd tegen ziekte: “Leverkanker? Ik dronk in mijn hele leven amper 20 pinten”

De tumor is weg, zijn stem op de terugweg, de glimlach terug van nooit weggeweest. Walter Grootaers (69) vond het voorbije jaar heil in immunotherapie, troost in zijn platenkast, genot in een nieuw album en steun in een duister familiegeheim. “Na mijn diagnose vertelden twee van mijn broers me dat zij ook kanker hadden overwonnen. Dat was hun manier om

Lees meer »

VBS Sint-Michiel heeft een nieuw kleuterparadijs

Wat begon als een simpele behoefte aan nieuwe ramen in de kleuterklassen groeide in VBS Sint-Michiel in Kuurne uit tot een prachtig, organisch project.
The post VBS Sint-Michiel heeft een nieuw kleuterparadijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Nieuw record: “Oekraïense drone raakt Russische raffinaderij na tocht van 1.500 kilometer”

Een Oekraïense drone heeft 1.500 kilometer gevlogen vooraleer een Russische raffinaderij in de republiek Basjkirostan geraakt werd. “Een nieuw afstandsrecord”, liet een bron uit de Oekraïense defensiesector aan het Franse persbureau AFP weten. In een speech ter gelegenheid van de Dag van de Overwinning stelde de Russische president Vladimir Poetin dat zijn “strategische troepen altijd gevechtsklaar zijn”. Volg hier alle

Lees meer »

Verkoopprocedure voor Jacobinessenhoeve gestart

Het Agentschap Natuur en Bos (ANB) heeft het gemeentebestuur vorige week op de hoogte gebracht van de opstart van de verkoopprocedure van de site Jacobinessenhoeve. “Vorig jaar werd nog een sloopaanvraag voor deze historische hoeve ingediend, maar die werd onder mijn impuls geweigerd”, aldus schepen Kristof Vermeire.
The post Verkoopprocedure voor Jacobinessenhoeve gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA stelt vier nieuwe kandidaten voor, 13 plaatsen zijn al ingevuld

Ter gelegenheid van de activiteit ‘Tafelen met…’, deze keer met als gastspreker Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Izegem Bert Maertens, stelde N-VA vier nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.
The post N-VA stelt vier nieuwe kandidaten voor, 13 plaatsen zijn al ingevuld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hof & Huis is aan 31ste editie toe in d’Aertrycke

Tijdens het verlengde pinksterweekend, van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei, heeft de 31ste editie plaats van Hof & Huys, de tuin- en lifestylebeurs op het kasteeldomein d’Aertrycke aan de Zeeweg.
The post Hof & Huis is aan 31ste editie toe in d’Aertrycke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lucas Vantieghem (FC Marke): “De cirkel is rond”

FC Marke won vorige zondag zijn eerste wedstrijd van de eindronde, tegen SV Moorsele met 3-1. Donderdag moesten de groen-zwarten van T1 Davy Vercruysse het op eigen veld opnemen tegen Jong Male. De kans dat Marke volgend seizoen voor het eerst zijn ding doet in eerste provinciale is niet gering.
The post Lucas Vantieghem (FC Marke): “De cirkel is

Lees meer »