Liverpool morst met punten in stadsderby en doet opnieuw slechte zaak in titelrace, Onana zweept publiek op

Liverpool heeft een bijzonder slechte zaak gedaan in de Engelse titelstrijd. Uitgerekend in de Merseyside Derby verloren de Reds een inhaalwedstrijd met 2-0 bij Everton. Amadou Onana eiste vooral achteraf een hoofdrol op. 

Meer krantenkoppen in België

Hét TikTok-dilemma: kom je liever een man of een beer tegen in het bos? “De man moet maar eens proberen, het zal zijn beste dag niet zijn”

Wie zou je het liefst tegenkomen in een bos: een man of een beer? Op sociale media gaan de discussies al weken in overdrive nadat in een viraal filmpje zeven van de acht bevraagde vrouwen voor de beer kozen. Drie bekende Vlaamse vrouwen die zelf al eens joggen in de natuur geven hun kijk op het dilemma. “Eigenlijk draait het

Lees meer »

Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

Lees meer »

Marnix en Vera klinken op gouden huwelijksjubileum

Naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum werden Marnix Claeys (71) en Vera Hoogerwerf (69) in het gemeentehuis uitgebreid in de bloemetjes gezet. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school in Maldegem en op kerstavond 1970 sprong de liefdesvonk over. Na vier jaar verkering trouwden ze op 26 april 1974 voor de wet in het
The post Marnix en

Lees meer »

Na bijna dertig jaar verhuist kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu naar nieuwe stek in Roeselare

Kinder- en jeugdschoenenwinkel Tonttu verhuist na 29 jaar vanuit de Sint-Amandsstraat naar de Noordstraat in Roeselare. Zaakvoerster Lisanne Vandewiele liet daar een voormalige dokterswoning slopen, momenteel is men volop bezig met het bouwen van een nieuwbouw. “We hopen daar de deuren net voor de start van het nieuwe schooljaar te openen.”
The post Na bijna dertig jaar verhuist kinder-

Lees meer »