Brandweer redt bewoner van dak bij brand in rijhuis in centrum van Brussel

In Brussel heeft woensdagavond een brand gewoed in een rijhuis aan de Maagdenstraat, een zijstraat van de Lemonnierlaan. Niemand raakte gewond maar de brandweer moest wel een bewoner redden die naar het dak was gevlucht. 

Meer krantenkoppen in België

Corona-expert wordt nieuwe minister van Gezondheid in Waalse regering

De partij Les Engagés heeft epidemioloog Yves Coppieters aangeduid als nieuwe Waalse minister voor Volksgezondheid. Hij wordt ook bevoegd voor Leefmilieu. De combinatie van beide portefeuilles kan niet los worden gezien van de heisa rond PFAS die ook in het zuiden van het land is ontstaan. De nieuwe Waalse ministers leggen maandag de eed af.

Lees meer »

Trio uit Kortrijk riskeert tot 3 jaar cel voor afpersing klanten prostitutiewebsite

Drie drugsverslaafde vrienden uit Kortrijk riskeren tot drie jaar cel voor afpersing van drie klanten van prostitutiewebsite Redlights.be. Het trio lokte de slachtoffers naar de plaats van afspraak maar daar kregen ze geen meisje te zien maar werden ze met geweld hun geld afhandig gemaakt.
The post Trio uit Kortrijk riskeert tot 3 jaar cel voor afpersing klanten prostitutiewebsite

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Wereldkampioen Humphries en Price stoten probleemloos door, neemt Dimitri Van den Bergh vandaag eerste horde op ‘zijn’ toernooi?

In Blackpool ging gisteren de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Onder andere Gerwyn Price en wereldkampioen Luke Humphries namen gisteren hun eerste horde zonder problemen. Vandaag is het aan de enige Belg op dit toernooi: Dimitri Van den Bergh. De World Matchplay-winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel tegen de

Lees meer »

“Een gelukkig jongetje… en een nóg gelukkiger jongetje”: zoontje van Courtois mag met Mbappé op de foto

Kylian Mbappé werd vandaag met alle toeters en bellen voorgesteld bij Real Madrid. Een van de vele toeschouwers was Nicolás Courtois, het zoontje van Thibaut Courtois. Hij mocht zelfs op de foto met de nieuwe Galactico. Thibaut Courtois, die de voorstelling zélf niet bijwoonde, meldde zich gisteren dan weer na een deugddoende vakantie in Ibiza bij de club voor de

Lees meer »

De cyanide-moorden van Bangkok: “Ze bestelden nog een tafel vol eten. Onwetend dat ze als ‘aperitief’ een dodelijke thee zouden krijgen”

Eén hotelsuite, zes lijken en een tafel vol onaangeroerd eten. Op enkele lege kopjes thee na… Wat personeel en politie gisteren in het chique vijfsterrenhotel ‘Grand Hyatt Erawan’ in het Thaise Bangkok te zien kregen, lijkt zo weggeplukt uit een gruwelfilm. Maar zie: amper één etmaal later is de bizarre moordplot schijnbaar al helemaal ontrafeld. Eén van de zes blijkt

Lees meer »

IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom!

De eerste opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ zitten erop én ’t is gelukt. Inderdaad, sommigen van het publiek zullen het nooit hebben geweten, maar omstreeks 16 uur werd er op een boogscheut van de opnamelocatie – dichtbij een kerk – een vliegtuigbom aangetroffen in Westende.
The post IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon

Lees meer »