Brandstichting op oprit van rijhuis in Berchem, politie onderzoekt link met drugsmilieu

In de nacht van donderdag op vrijdag is er brand gesticht op de oprit van een rijhuis in de Spoorwegstraat in Berchem. Twee geparkeerde auto’s raakten beschadigd. Het is nog niet duidelijk wie de daders zijn. "Het gaat vermoedelijk om een zelfgemaakte brandbom", zegt Willem Migom van de Antwerpse politie. 

Meer krantenkoppen in België

Oekraïense politica (60) wordt doodgeschoten terwijl ze op taxi staat te wachten: “18-jarige verdachte observeerde haar al weken”

De 60-jarige Iryna Farion, een Oekraïense politica en universiteitsprofessor, is afgelopen vrijdag doodgeschoten in haar thuisstad Lviv, in het westen van Oekraïne. De politie gelooft dat het om een gerichte aanval gaat en heeft ook een hoofdverdachte in het vizier. Een jongeman van ongeveer 18 jaar ging twee weken voor de moord bijna elke dag naar Farions appartementsgebouw om haar

Lees meer »

Urenlang wachten, cash betalen en weer werken met pen en papier: deze impact had het ‘foutje’ in een software-update op u

Een ‘foutje’ in een software-update veroorzaakte vandaag wereldwijd IT-problemen in luchthavens, banken, stations en winkels. HLN-lezers Tom en Fien, Brian en Sabrina, Bjorn en Nathalie, Dietert, Willem en Lesley vertellen welke gevolgen dat voor hen had. “Plots doken er interventieagenten op. Terreurdreiging? Geen woordje uitleg!”

Lees meer »

Dolblije Victor Campenaerts klopt Philipsen en Girmay in Natourcriterium van Aalst, maar snakt naar rust: “Mijn stem ligt nog in Frankrijk”

Victor Campenaerts (Lotto Dstny) heeft zijn knappe zege in de achttiende rit in de Ronde van Frankrijk nog meer kleur gegeven. Hij won het Natourcriterium in Aalst voor sprinters Philipsen en Girmay. Vocsnor snakt nu vooral naar rust. “Na een redelijk intens feestje en een héél vermoeiende Tour ben ik zelfs mijn stem kwijt.”

Lees meer »

Het liefdesparcours van Hugo Sigal: “Nicole wilde niet dat ik alleen zou blijven,maar in mijn hart is er geen plek voor een andere vrouw”

In de ‘Story’-reeks ‘Het liefdesparcours’ tonen BV’s zich van hun meest kwetsbare, krachtigste kant. Met het hart op de tong delen ze de inzichten en lessen die het kronkelende pad van de liefde met zich meebracht. Deze week is het de beurt aan Hugo Sigal (76), die openhartig vertelt over zijn grote liefde Nicole. Van het prille begin over hun

Lees meer »

KIJK. Lionel Messi mét enkelbrace wordt in de bloemetjes gezet door Inter Miami

Lionel Messi (37) stak met de Copa América vorige week zijn 45ste prijs op zak, goed voor het record van meeste titels aller tijden in het voetbal. Zijn club, Inter Miami, wou deze uitzonderlijke prestatie niet zomaar laten voorbijgaan en zette hun sterspeler in de bloemetjes. De ‘Vlo’ verscheen in het Chase Stadium met een enkelbrace. De Argentijn liep namelijk

Lees meer »

Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen

In het Mintus woonzorgcentrum Van Zuylen in Sint-Kruis werd de honderdste verjaardag gevierd van Maria Vanmaeckelberghe. Ze is hiermee één van de 74 Brugse honderdjarigen of honderdplussers.
The post Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert

Christelle Vandermaes en Gilbert Vonck vierden op vrijdag 12 juli hun gouden huwelijk. Net vijftig jaar daarvoor, op 12 juli 1974, traden ze in het huwelijk.
The post Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert appeared first on KW.be.

Lees meer »