LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL (do,21u). Zes wissels bij Liverpool, De Ketelaere op de bank bij Atalanta

Bergamo maakt zich klaar voor wat een historische avond Europees voetbal kan worden. ? Volg het hier. Liverpool lijkt na het zware verlies van vorige week uitgeteld in de Europa League, maar met The Reds weet je nooit. Charles De Ketelaere moet vrede nemen met een plek op de bank. Zorgt Liverpool voor de verrassing van de avond? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Ticketsverkoop gestart voor oefenmatch in Kortrijk van Belgian Cats en andere basketbalteams voor Olympische Spelen

Nog een tweetal maanden en het is zover: dan starten de Olympische Spelen in Parijs, waar de Belgian Cats opnieuw zullen strijden voor goud. De basketbalspeelsters zullen ter voorbereiding vier oefenmatchen spelen in België, waarvan twee in De Lange Munte in Kortrijk. De selectie van de Belgian Cats voor deze matches is opnieuw overwegend West-Vlaams Ook de Belgian Lions en

Lees meer »

“Kompany is de nieuwe ‘Special One’: hij tart alle voetbalwetten”

Vanhaezebrouck, Vrancken, Van Bommel en zelfs Philippe Clement: van de wereldtop kunnen zij alleen maar dromen. Bij Vincent Kompany is die droom werkelijkheid geworden. “Ach. Kompany is altijd al een speciale geweest”, weet onze chef voetbal Niels Poissonnier, die hem dan ook de nieuwe ‘Special One’ doopt. “Kompany is Kom-pa-ny. Hij tart álle voetbalwetten.”

Lees meer »

Na dodelijk ongeval met Vlaming op Mont Ventoux. “Elke berg is gevaarlijk, maar deze is de gevaarlijkste”

Een 38-jarige wielertoerist is dinsdag na de afdaling van de Mont Ventoux aangereden door een autobestuurder die de West-Vlaming te laat had opgemerkt. De vader van vier kinderen overleefde de klap niet. Elk jaar fietsen 180.000 liefhebbers de mythische berg omhoog, onder wie duizenden Vlamingen. Niet zonder gevaar, zo blijkt. “De combinatie van fietsers en auto’s, maakt de Ventoux tot

Lees meer »

KIJK. Amerikaanse politie geeft bodycambeelden vrij van vrouw die een jaar lang in reclamebord van supermarkt leeft

Bodycambeelden hebben het moment vastgelegd waarop agenten op de 34-jarige vrouw inpraten die op het dak van een Family Fare-supermarkt in de Amerikaanse staat Michigan woonde. De beelden dateren van 23 april en tonen hoe de politie de achterkant van het reclamebord nadert dat zich op het dak bevindt. De vrouw ontgrendelt het toegangsluik, maar wil niet meteen vertrekken. Uiteindelijk

Lees meer »

LIVEBLOG TITELVIERING. Spelers en bestuur hebben er feestnacht in Varsenare opzitten, vandaag viering met fans op Markt van Brugge

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele

Lees meer »