LIVEBLOG Liverpool-Atalanta (Do, 21u). Kan De Ketelaere met Atalanta voor een stunt zorgen tegen topfavoriet Liverpool?

Atalanta speelt om 21u tegen Liverpool in de kwartfinale van de Europa League. The Reds zijn de topfavoriet voor de eindzege. Kan een net teruggekeerde Charles De Ketelaere voor een shock zorgen met een overwinning op Anfield? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Scholen gaan samen voor het goede doel

De scholen van De Negensprong hebben hun krachten gebundeld om geld in te zamelen voor drie waardevolle projecten: het Caritasfonds, For a Purpose en Find Your Smile Again.
The post Scholen gaan samen voor het goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Duurste bed ter wereld’ te koop in Aarschot: “600.000 euro en afhankelijk van de pootjes kan prijs oplopen tot ruim 1 miljoen”

Een goede nachtrust is veel geld waard, en voor sommige bedden geldt dat ook letterlijk: voor de Grand Vividus van het Zweedse luxemerk Hästens moet je minstens 600.000 euro neertellen. Het bed is in België vanaf nu exclusief te koop in Aarschot. "Het bed moet gemasseerd worden en het kan tot 2 maanden duren voor het volledig is aangepast aan

Lees meer »

Duitse politie schiet man neer die met bijl en molotovcocktail opdook in fanmars Oranje: beelden tonen hoe man uithaalt naar agenten

De politie heeft vanmiddag in Hamburg een man neergeschoten die agenten met een bijl of pikhouweel zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in de buurt van de vele duizenden Oranje-supporters die in een fanmars door de stad trekken. “Hoop politie, sirenes en ook een heli hierboven”, zegt een van hen. De aanvaller had ook een molotovcocktail bij zich. Hij raakte gewond

Lees meer »

Geen straf voor klappen aan Vooruit-politicus in zwembad, vrijspraak voor bedreigingen: “Ik zal u verdrinken…”

Een 42-jarige man uit Roeselare krijgt van de rechter in Kortrijk geen straf omdat hij in het zwembad Sportoase klappen uitdeelde aan stadsgenoot en Vooruit-politicus Sultan Sherzad. “Hij vindt mij een slechte moslim en een dienaar van het Westen”, zegt Sherzad.
The post Geen straf voor klappen aan Vooruit-politicus in zwembad, vrijspraak voor bedreigingen: “Ik zal u verdrinken…” appeared

Lees meer »

“Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee Ingelrest Belgisch bokskampioen in Oostende

Oostendenaar Liridon Fazliu mag terecht fier zijn op zijn eerste organisatie van een boksgala in de Coretec Dôme in ‘zijn’ stad. Met de vip’s waren er 2.300 toeschouwers. En ook heel wat pittige kampen. De Oost-Vlaming Lee Ingelrest knokte zich in een mooie titelkamp tot kampioen van België halfzwaargewicht.
The post “Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee

Lees meer »

Leider Islamitische Staat mogelijk gedood bij Amerikaanse luchtaanval

Een Amerikaanse luchtaanval heeft mogelijk het leven gekost aan de man die wordt gezien als de wereldwijde leider van terreurgroep Islamitische Staat (IS). Dat meldt NBC News zaterdag. Bronnen zeggen tegen de Amerikaanse nieuwszender dat Abdulqadir Mumin het doelwit was van een aanval die vorige maand plaatsvond in Somalië.

Lees meer »

Restaurant Douveren tweede jaar op rij kampioen in de minivoetbalcompetitie: “Dit jaar was het wel wat moeilijker”

De prijsuitreiking voor de beste ploegen en spelers in het minivoetbal vond plaats in de feestzaal Den Oever op zaterdagavond 8 juni. De felbegeerde fairplaytitel ging naar Bossy & Burgers met 208 punten. De clubs Kloeke Kieten en Jeugdforum eindigden ex aequo op de tweede plaats, beiden met 203 punten.
The post Restaurant Douveren tweede jaar op rij kampioen

Lees meer »

Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar duwen en slaan”

Een ex-koppel uit Menen is door de rechter in Kortrijk veroordeeld voor wederzijdse slagen aan elkaar. Als reactie op onophoudelijk slaan en duwen van haar partner sloeg de 52-jarige vrouw met een bierflesje op zijn hoofd. “Wettige zelfverdediging”, vond haar advocaat.
The post Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar

Lees meer »