Alexander opent toonzaal met wellnesstoestellen in Oostkamp: “Binnenkort zelfs mogelijk om er een uurtje een spa uit te proberen”

Alexander Albrecht is al enkele jaren professioneel in de wereld van de wellness actief, maar nu is het hem meer dan ooit menens. De Torhoutse ondernemer opent een toonzaal in Oostkamp, waar hij zijn spa’s, hottubs en sauna’s kan presenteren. Er is zelfs mogelijkheid om ze ter plaatse uit te testen.

Alexander (45) woont met zijn vrouw Marjan Matthys (42) en hun zoon Sem (16) en dochter Anna (13) in de Hogestraat. In de sector van de wellness runt hij twee zelfstandige bedrijven: Java Wellness voor professionele klanten en Chill At Home voor particulieren. Hij verkoopt spa’s in de volksmond jacuzzi’s van het Portugese premiummerk Portcril, waarvoor hij de exclusieve verdeler voor Vlaanderen is. Daarnaast heeft hij houtgestookte hottubs in de aanbieding, net als sauna’s en infraroodcabines, zowel op maat gemaakt als in standaard bouwpakketten. “Allemaal installaties om te ontspannen, te genieten, te rusten en weer op krachten te komen”, aldus Alexander. “In de coronaperiode had de markt van de wellnesstoestellen het even moeilijk, maar die dip is voorbij.”

Toonzaal in Oostkamp

Java Wellness en Chill At Home bestaan el enkele jaren, maar met een niet te onderschatten nadeel, met name zonder toonzaal. Daar komt nu verandering in.

“Ik ken al zo’n 15 jaar het bedrijf DM Zwembaden uit Oostkamp, dat momenteel gerund wordt door de broers Kevin en Kenny Demeyer”, vertelt Alexander. “Die onderneming verkoopt zwembaden aan particulieren. Heel recent heeft ze een nieuwbouw laten optrekken op de hoek van de Zwartegat- en de Kwadeplasstraat in Oostkamp. Een strak, functioneel pand, waarvan een deel van de bovenverdieping echter niet door DM Zwembaden gebruikt wordt. Ideaal voor mij om die ruimte te huren voor toonzaal. Ik kan er zes tot zeven spa’s en hottubs plaatsen en de klanten kunnen er langslopen om het aanbod te bezichtigen. Het zal binnenkort zelfs mogelijk zijn om een spa een uurtje uit te proberen. Daarvoor heb ik een kleedkamertje en sanitair voorzien. We doen er alles aan om de mensen onze degelijke producten te leren kennen.”

Voor alle verdere info: www.swimathome.be/chill-at-home.

The post Alexander opent toonzaal met wellnesstoestellen in Oostkamp: “Binnenkort zelfs mogelijk om er een uurtje een spa uit te proberen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”

Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT – daar

Lees meer »

Mysterie op afgelegen eilandje: wie zette tientallen tuinkabouters op ‘Gnome Island’?

Een afgelegen stukje rots voor de kust van Schotland wordt al veertien jaar ‘bewoond’ door een opmerkelijk volkje. Tientallen tuinkabouters trotseren weer en wind op Gnome Island, Kaboutereiland. Maar hoe de kabouters daar zijn verzeild blijft tot op vandaag een mysterie. Was het een visser of een grappenmaker? Of leden de kabouters schipbreuk voor het eiland zoals een van de

Lees meer »

Fioré Majewski doet titeldroom herleven bij KVK Westhoek

Door de nipte overwinning op het veld van KFC Wambeek-Ternat en het gelijkspel van eerste achtervolger VW Hamme staan de jongens van coach Bram Lucker opnieuw aan de leiding in derde amateur A. Winst in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Erpe-Mere United betekent de titel en een terugkeer naar tweede amateur voor KVK Westhoek.
The post Fioré Majewski

Lees meer »

KIJK. Koninklijke paarden zaaien vernieling in centrum Londen: één dier onder het bloed, sprake van vier gewonden

In het centrum van Londen zijn vanochtend vijf paarden van de Household Cavalry losgebroken. Ze sloegen op hol toen ze de Hyde Park Barracks verlieten voor een oefening. Daarbij raakte zeker één soldaat gewond, hij werd van zijn paard gegooid. Op sociale media worden beelden gedeeld van twee loslopende paarden, het witte paard zit helemaal onder het bloed.

Lees meer »

Post Title

Of kinderen vandaag te veel bezig zijn met hun smartphone en gamen? Misschien. Maar voor kersvers Kinderkrak Len Goethals mag het ook wat meer zijn. Len zette vorig jaar, in aanloop naar Sinterklaas, een inzamelactie van speelgoed op touw voor kinderen in kansarmoede. “We hebben ‘k weet niet hoeveel speelgoed kunnen inzamelen”, is Len trots. “Een herhaling van de actie

Lees meer »

Na de renovatie van 1,5 miljoen: dit is de nieuwe kleedkamer van de Rode Duivels

De facelift van het Koning Boudewijnstadion blijft duren. Na het vervangen van de 50.000 zitplaatsen en het vernieuwen van de atletiekpiste, zitten nu ook de persruimtes en de kleedkamers in een nieuw jasje. De Rode Duivels baden alvast in luxe tijdens hun thuiswedstrijden met een ruime kleedruimte inclusief koperen douches. De Stad Brussel financierde het volledige project. Het kostte 5

Lees meer »

Van 24 tot … 2.700 euro: de laatste tickets voor de Olympische Spelen zijn in verkoop, ook jij kan er nog bij zijn

De Olympische Spelen in Parijs zijn nu écht in zicht. Over minder dan 100 dagen begint het meest prestigieuze sportevenement van de wereld. Het grootste deel van de tickets zijn al de deur uit – voornamelijk verkocht aan Fransen – maar jij kan er tóch nog bij zijn. De laatste 250.000 tickets zijn momenteel in verkoop. Voor de goedkoopste tickets

Lees meer »