Van 24 tot … 2.700 euro: de laatste tickets voor de Olympische Spelen zijn in verkoop, ook jij kan er nog bij zijn

De Olympische Spelen in Parijs zijn nu écht in zicht. Over minder dan 100 dagen begint het meest prestigieuze sportevenement van de wereld. Het grootste deel van de tickets zijn al de deur uit – voornamelijk verkocht aan Fransen – maar jij kan er tóch nog bij zijn. De laatste 250.000 tickets zijn momenteel in verkoop. Voor de goedkoopste tickets betaalt u slechts 24 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Duurste attractie van Bellewaerde Park in Ieper ligt al week stil: “Bijkomende testen nodig om op volle capaciteit te werken”

In Bellewaerde Park in Ieper ligt het nieuwe paradepaardje, de waterattractie Amazonia, al een week stil. De attractie van 14 miljoen euro werd 3 weken geleden geopend, maar kende al enkele problemen. "Amazonia is een prototype, een attractie die nog nergens bestaat, dat vergt veel rekenwerk en bijkomende testen", zegt parkwoordvoerder Filip Van Dorpe.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Incident op donderdag zou niet eerste confrontatie met cameravrouw zijn geweest: wat er gebeurde áchter de schermen van het Songfestival

Hoe kon het zo misgaan met Joost Klein (26)? De held van alle kinderen in Nederland en België leek op weg om te gaan scoren op het Songfestival, maar mocht uiteindelijk zelfs niet meedoen in de finale. Gediskwalificeerd na een ‘incident’ met een cameravrouw. Maar eerder deze week was er al een voorval, zo blijkt nu uit deze reconstructie. De

Lees meer »

Krulstaarthoeve in Damme 100 procent West-Vlaams

De Krulstaarthoeve langs de Damweg in Den Hoorn is een van de zes producenten die bij de recentste toekenningsronde het label ‘100% West-Vlaams’ verkreeg. Op de hoeve teelt vader Geert Maenhout al jarenlang, net zoals zijn vader het deed, grondwitlof en dit terwijl Geerts zoon Kevin vier jaar geleden begon met het telen van frambozen.
The post Krulstaarthoeve in

Lees meer »

Nederlandse Pegida-voorman steekt koran in brand in Arnhem

De voorman van de Nederlandse tak van antimoslimorganisatie Pegida heeft zaterdagmiddag in de stad Arnhem een koran verbrand. Een eerdere poging van Edwin Wagensveld in januari dit jaar om het Heilige Schrift van de islam in brand te steken mislukte omdat er rellen uitbraken. Zaterdag waren er op de plek van de verbranding geen tegendemonstranten op de been.

Lees meer »

Ook West-Vlaamse studenten bezetten Universiteit Gent: “Hier kan je een van de druppels zijn die de emmer doet overlopen”

Meer dan honderd studenten, docenten en personeelsleden kamperen op Campus UFO van de UGent als protestactie. Ook enkele West-Vlamingen protesteren er tegen het geweld in de Gazastrook.
The post Ook West-Vlaamse studenten bezetten Universiteit Gent: “Hier kan je een van de druppels zijn die de emmer doet overlopen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Washington Post: VS probeert groot offensief tegen te houden door Israël informatie aan te bieden voor gerichte acties tegen Hamas

De Verenigde Staten zouden Israël inlichtingen aangeboden hebben voor gerichte militaire operaties tegen Hamas in Rafah, in Zuid-Gaza. Dat schrijft The Washington Post, op basis van 4 anonieme bronnen in het Witte Huis. Die gerichte operaties moeten een alternatief bieden voor een groot offensief. Ondanks de groeiende internationale kritiek, breidt Israël ondertussen zijn operaties in Rafah uit waardoor 300.000 Palestijnen

Lees meer »