KIJK. Koninklijke paarden zaaien vernieling in centrum Londen: één dier onder het bloed, sprake van vier gewonden

In het centrum van Londen zijn vanochtend vijf paarden van de Household Cavalry losgebroken. Ze sloegen op hol toen ze de Hyde Park Barracks verlieten voor een oefening. Daarbij raakte zeker één soldaat gewond, hij werd van zijn paard gegooid. Op sociale media worden beelden gedeeld van twee loslopende paarden, het witte paard zit helemaal onder het bloed. 

Meer krantenkoppen in België

Barron Trump (18) zet eerste politieke stappen als kiesman in Florida

De 18-jarige Barron Trump zal een kiesman zijn in de Amerikaanse staat Florida en zet zo zijn eerste stappen in de politieke wereld. De jongste zoon van de voormalige president Donald Trump zal tijdens de Republikeinse Conventie in juli zijn stem uitbrengen voor zijn vader. Die won in maart de Republikeinse voorverkiezing in Florida.

Lees meer »

U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi

Op het 36ste én laatste Lentetornooi van KVC Ichtegem viel bijzonder leuk nieuws te rapen. De U10 van trainer Siemen Verstraete kroonde zich er namelijk tot winnaar.
The post U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mijn verwachtingen zijn heel laag gezakt”: stevent ‘Blind gekocht’ af op een fiasco?

“Ik kan dit moeilijk plaatsen.” Nee, ‘Blind gekocht’-deelnemers Heleen en Balder lopen niet over van enthousiasme wanneer ze hun nieuwe woning voor het eerst zien. Makelaar Kinga Kantorska en interieurarchitecte Dorien Boven zullen dus serieus hun best moeten doen om de mening van het koppel bij te stellen. En ook de wensen van nieuwe kandidaten Seppe en Niels vormen een

Lees meer »

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartsweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.

Lees meer »