Zenport Spa: combinatie van schoonheid en welzijn

Kiara Pauwels (22) van Instituut Amor’Elle en Sheena Timmerman (30) van Art Of Nails, twee gepassioneerde ondernemers in de schoonheidsindustrie, bundelen hun krachten om Zenport Spa te lanceren, een exclusieve beauty en wellness-bestemming in Nieuwpoort-Bad.

Instituut Amor’Elle, gevestigd in hartje Stene-dorp in Oostende, wordt geleid door de 22-jarige Kiara Pauwels, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nail artist. Het instituut staat voor vakkennis, kwaliteit en persoonlijk advies. Kiara benadrukt het belang van wederzijdse zorg voor de huid en richt zich op het verbeteren van huidproblemen door gezonde levensstijl, goede huidverzorging en het aanpakken van de oorzaken. Van ontspannende Japanse Headspa tot doeltreffende gelaatsverzorging en revitaliserende massages, de behandelingen bij Instituut Amor’Elle zijn ontworpen om natuurlijke schoonheid te omarmen. Hun motto luidt: ‘Our strength is your beauty.’

Krachten bundelen

Sheena Timmerman, 30 jaar en geboren in Oostende, is de zaakvoerder van Art Of Nails. Ze is trots deel uit te maken van het Indigo Junior Educator Team en fungeert als docent in Syntra-West Oostende. Haar passie voor schoonheidsverzorging begon in 2011, en na diverse nationale en internationale bijscholingen opende ze in december 2019 haar eigen zaak Art Of Nails.

Beide dames besloten de krachten te bundelen en een nieuwe zaak op te starten. Hun onderneming samen kreeg de naam Zenport Spa en is gevestigd in de Albert I laan 33 in Nieuwpoort-Bad.

Luxe en ontspanning

De zaak belooft een parel van luxe en ontspanning te worden. De officiële opening staat gepland op vrijdag 5 januari 2024. “We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe, gezamenlijke onderneming Zenport Spa onze klanten een onvergetelijke ervaring zal bieden, met een perfecte balans van welzijn in een exclusieve omgeving. Onze gasten worden verwelkomd in een high-end privé wellness- en schoonheidsresort, met verfijnde arrangementen inclusief culinaire hoogstandjes”, beloven Kiara en Sheena. (PG)

The post Zenport Spa: combinatie van schoonheid en welzijn is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 7.000 deelnemers op Belgian Coast Walk

De vijfde editie van de AG Belgian Coast Walk heeft zaterdag ruim 7.000 deelnemers naar een zonovergoten kust gelokt. De meest fervente wandelaars zijn al sinds de vroege ochtend onderweg om de 80 kilometer van Knokke-Heist naar De Panne af te leggen.
The post Ruim 7.000 deelnemers op Belgian Coast Walk appeared first on KW.be.

Lees meer »

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert voor de 37ste maal hun Flanders Field Classic Event. Op zaterdag 1 juni kan men deelnemen aan vijf verschillende afstanden; 25-50-80-110 en 140 km.
The post WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Charkiv wordt van aardbodem geveegd en hij zingt liedjes”: Amerikaanse buitenlandminister onder vuur door gitaaroptreden in Kiev

Het gitaaroptreden dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken (62) eerder deze week gaf in een nachtclub in Kiev lijkt zijn doel volledig te hebben gemist. Hoewel Blinken een gevoelige snaar wou raken bij de Oekraïners, is het optreden bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. “Charkiv wordt van de aardbodem geveegd en hij zingt liedjes”, klinkt het

Lees meer »

Proces gestart tegen 4 agenten voor vermoedelijke betrokkenheid bij dood Ibrahima Barrie (23) na arrestatie in Brussel 

In Brussel moeten 4 politieagenten zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor hun vermoedelijke betrokkenheid bij het overlijden van de 23-jarige Ibrahima Barrie. De twintiger uit Sint-Joost-ten-Node overleed op 9 januari 2021 aan een hartstilstand, nadat hij was opgepakt door de politie van Brussel-Noord. Zijn dood leidde tot veel protest en tot rellen.

Lees meer »

Kim Huybrechts succesvol geopereerd aan sleutelbeen na vechtpartij: “Plots werd ik aangevallen met motorhelm”

Kim Huybrechts (38) is succesvol geopereerd. De darter brak bij een vechtpartij na de bekerfinale tussen Antwerp en Union het sleutelbeen van zijn werparm op twee plaatsen. “Ik was weerloos”, vertelde hij daarover aan VTM Nieuws vanop z’n ziektebed in AZ Monica Deurne. Gelukkig gaat het niet om een complexe breuk, Huybrechts hoopt over vier weken alweer te kunnen darten.

Lees meer »

Na het wel heel rode schilderij van koning Charles: waarom portretten van royals vaak omstreden zijn

Koning Charles heeft zijn eigen schilderij gekregen. Het is… speciaal. Drie jaar is eraan gewerkt, twee meter is het hoog en het is heel, heel rood. De reacties zijn gemengd, wat vaker voorkomt. Ook het portret van koningin Beatrix was destijds omstreden. En Queen Elizabeth werd ermee uitgelachen. Kunsthistoricus Stefan Vidts legt uit waarom portretten van royals zelden heel waarheidsgetrouw

Lees meer »