Tegelhandel Stone Trend pakt uit met vernieuwde toonzaal

Tegelhandel Stone Trend, die een ruime winkel heeft aan de Gistelse Steenweg 546 in Sint-Andries, opende op 21 februari feestelijk de volledig vernieuwde toonzaal. Het bedrijf werd 24 jaar geleden opgericht en in 2022 werd het overgenomen door het echtpaar Céline Gardin en Dries Catteeuw.

“Mijn man is al sinds zijn zestiende actief als vloerder/tegellegger en ik had eerder een eigen schoonheidssalon. Maar toen we de opportuniteit krijgen om Stone Trend over te nemen hebben we die kans met beide handen gegrepen”, zegt de uit Brugse afkomstige Céliné Gardin. “Mijn man is afkomstig uit Koekelare, maar we wonen nu al een tijdje met de kindjes in Jabbeke; dus niet al te ver van de zaak.”

Het bedrijf legt zich dus vooral toe op tegels en heeft met keramische tegels, keramisch parket, tegels in strakke betonlook, natuursteen, terrastegels, patroontegels en mozaïek een erg ruim aanbod. “Om een totaalpakket te kunnen bieden is er ook parket en laminaat in ons gamma”, verduidelijkt Céline. “We spelen ook in op de keuze van veel mensen om de vloer van binnen te kunnen doortrekken naar buiten en hebben daar dus een geschikt gamma voor.”

belevingsboxen

Stone Trend verkoopt tegels aan particulieren en vloerders maar werkt ook met mensen die bij je thuis kunnen instaan voor de plaatsing ervan. “Mijn man gaat nog heel vaak op werfbezoek om alles goed op te volgen en bepaalde delicate opdrachten voert hij ook nog zelf uit”, vertelt Céline. “Op onze geheel vernieuwde toonzaal zijn we erg trots. We hebben de oude toonzaal volledig leeggehaald en zijn dus van nul gestart. De vernieuwde toonzaal, met een oppervlakte van 560 m², wordt vooral gekenmerkt door de ‘belevingsboxen’. Dat zijn ruimtes waarin de tegels getoond worden in hun omgeving; zoals een woonkamer, keuken of badkamer. Zo kunnen onze klanten een veel beter beeld vormen van hoe een bepaalde tegel in hun woning zou overkomen”, besluit Céline Gardin. (PDV)

Alle info: www.stonetrend.be.

The post Tegelhandel Stone Trend pakt uit met vernieuwde toonzaal is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Truffels met champagne en véél foie gras: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

Na meer dan 20 jaar weer een afdeling van Vooruit in Maldegem

Na 20 jaar heeft de socialistische familie weer voet aan de grond in Maldegem. In aanwezigheid van voormalig voorzitter van Vooruit Conner Rousseau, federaal Volksvertegenwoordiger Joris Vandenbroucke en burgemeester van Zelzate Brent Meuleman, werd zaterdagnamiddag in café Twit Peird de officiële start van de Maldegemse afdeling van Vooruit gegeven.
The post Na meer dan 20 jaar weer een afdeling

Lees meer »

Jonge vrouwen gebruiken sociale media intenser dan mannelijke leeftijdsgenoten

Belgische vrouwen tussen de 16 en 24 jaar gebruiken sociale media intenser dan hun mannelijke leeftijdsgenoten. Zo checken bijna negen op de tien jonge vrouwen (89,2 procent) minstens een keer per dag Instagram, tegenover 74,4 procent van de jonge mannen. Bij TikTok is dat 77,2 en 64 procent. Dat blijkt woensdag uit een onderzoek van de Arteveldehogeschool en de handelsfederatie

Lees meer »

Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis

Een 21-jarige Marokkaan ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij zijn celgenoot herhaaldelijk verkrachtte tijdens een medische isolatie. Nochtans stak zijn sperma op het gezicht van het slachtoffer. Maar daar had Zohir K. een opvallende uitleg voor.
The post Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe zal prins Laurent de energiewereld hertekenen? “Da’s niets minder dan de heilige graal”

Mogen we weldra een modern sprookje schrijven over de verstoten Belgische prins die als pionier de heilige graal in de energiewereld ontdekt en onze economie groener en zuiniger laat draaien? Het zou kunnen, maar vooralsnog lijken – zacht uitgedrukt – niet alle signalen in de richting te wijzen dat prins Laurent maar beter snel z’n dotatie opgeeft om ‘entrepreneur’ te

Lees meer »