Chinese moederbedrijf niet van plan TikTok te verkopen

Het Chinese moederbedrijf van TikTok, ByteDance, is allerminst van plan om de video-app te verkopen, ondanks de nieuwe Amerikaanse wet die kan leiden tot een verbod op de app in de Verenigde Staten.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Leuven op voorsprong! Russo kopt hoekschop na vijf minuten spelen voorbij Roef

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

KV Kortrijk verliest, maar maakt wel nog kans op behoud in hoogste klasse

RWDM speelt volgend seizoen niet meer in de Jupiler Pro League. Op de slotspeeldag van de Relegation Play-off verloor het team uit Molenbeek met 2-0 op het van Eupen. KV Kortrijk, dat ook nog gevaar liep, ging met 3-1 onderuit bij Charleroi maar behoudt uitzicht op het behoud.
The post KV Kortrijk verliest, maar maakt wel nog kans op

Lees meer »

Weerbericht: eerst zonnig, daarna meer wolken

Het wordt vrijdag vrij zonnig met hoge sluierwolken. Later op de dag verschijnen stapelwolken, behalve aan de kust. Het kwik stijgt volgens het KMI tot 16 graden aan zee en in de Hoge Venen, en tot 21 graden in de Kempen en Belgisch-Lotharingen.

Lees meer »

Huwelijksbootje van Andrea en André vaart al 70 jaar

Andrea Verstaen (97) en André Pollet (96) vierden op vrijdag 26 april in Koers hun 70ste huwelijksverjaardag. Ze huwden in Lichtervelde op 14 april 1954. Schepen en voorzitter van Motena Bart Wenes kwam hen en de familie namens de stad groeten en uitgebreid feliciteren.
The post Huwelijksbootje van Andrea en André vaart al 70 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »