Lichaam gevonden in Sint-Martens-Latem: mogelijk doorbraak in dertig jaar oude verdwijningszaak

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Geen woorden om m’n ontgoocheling te beschrijven”: zieke Cian Uijtdebroeks laat van zich horen na Giro-opgave

Een zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Gisteren vertelde hij al keelpijn te hebben, nu hebben de viruskiemen hem helemaal te pakken. Hij is na Robert Gesink, Christophe Laporte en Olav Kooij al de vierde renner van Visma-Lease a Bike die moet opgeven.

Lees meer »

Apple verontschuldigt zich na kritiek op reclamespot nieuwe iPad Pro

Technologiegigant Apple biedt zijn excuses aan voor de reclamespot van de nieuwe iPad Pro. In het filmpje worden verschillende muziekinstrumenten en andere culturele objecten geplet door een hydraulische pers. Apple wil daarmee duidelijk maken dat de iPad alles kan vervangen, maar veel mensen in de culturele sector zijn niet te spreken over de advertentie.

Lees meer »

Europese leiders veroordelen aanslag tegen Fico: “Laffe aanval”

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen veroordeelt de “verachtelijke aanval” op de Slovaakse premier Robert Fico. “Zulke geweldplegingen hebben geen plaats in onze samenleving en ondermijnen de democratie, ons waardevolste goed”, schrijft ze in een boodschap op X, het vroegere Twitter. Europese Raadsvoorzitter Charles Michel zegt gechoqueerd te zijn.

Lees meer »

‘Blauwe vogel’ steekt Joost Klein hart onder de riem tijdens ophef op Eurovisiesongfestival

Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies is gebeurd rond Joost Klein. Volgens informatie van de Zweedse omroep SVT heeft er achter de schermen een fysieke confrontatie plaatsgevonden tussen de Nederlander en een fotograaf. Het onderzoek naar het incident loopt nog, waardoor Joost Klein de grote afwezige is tijdens de juryshow vrijdagavond. De veelbesproken blauwe vogel steekt hem online een

Lees meer »

LIVESTREAM SONGFESTIVAL 2024. Ontspannen Mustii klaar voor tweede halve finale: volg hier of hij de finale haalt

Plaatst Mustii zich voor de finale van het 68ste Eurovisiesongfestival? Het antwoord kennen we vanavond, na afloop van de tweede halve finale in het Zweedse Malmö. De Belgische inzending krijgt alleszins heel wat concurrentie: zowel van Noorderbuur Joost Klein met ‘Europapa’ als van de controversiële Israëlische inzending. Volg alles hier live.

Lees meer »

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.
The post Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iconische website van Belgisch Staatsblad krijgt na 27 jaar make-over

De iconische lay-out met de blauwe achtergrond en de wolkjes uit de jaren 1990, is niet meer. Na 27 jaar is de website van het Belgisch Staatsblad gemoderniseerd en gebruiksvriendelijker gemaakt. "Voor sommigen was het pure nostalgie, maar voor de meesten is het een herinnering aan pure kafka", zegt minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD).

Lees meer »

“Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »