Europese leiders veroordelen aanslag tegen Fico: “Laffe aanval”

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen veroordeelt de “verachtelijke aanval” op de Slovaakse premier Robert Fico. “Zulke geweldplegingen hebben geen plaats in onze samenleving en ondermijnen de democratie, ons waardevolste goed”, schrijft ze in een boodschap op X, het vroegere Twitter. Europese Raadsvoorzitter Charles Michel zegt gechoqueerd te zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Strike-concert steunt MS-Liga

Op zaterdag 18 mei pakt de vzw Strike weer uit met de concertavond Support Your Locals. Vier bands uit de regio, die elk stevige muziek spelen, komen op het podium van zaal Club de B: Dyscordia, Millhaven, Mygun en X-Pozed. De opbrengst gaat naar het goede doel, met name MS-Liga Vlaanderen.
The post Strike-concert steunt MS-Liga appeared first on

Lees meer »

Terwijl basketsterren schitteren in ondergoed van Kim Kardashian, gaan vooral scherpe quotes over ‘wit’ toptalent over de tongen

De WNBA gaat deze week in stijl van start, want de vrouwelijke basketbalsterren zullen dit seizoen met bijzonder ondergoed spelen. SKIMS, een bedrijf opgericht door niemand minder dan Kim Kardashian, is namelijk de officiële ondergoedleverancier. Nieuwe sensatie Caitlin Clark schittert niet in de publiciteitscampagne, maar gaat om een heel andere reden over de tongen.

Lees meer »

Klassegoals van Union en Anderlecht, tranen bij geblesseerde Thiago: alle JPL-hoogtepunten op een rij

Wat was het bij momenten genieten geblazen op de achtste speeldag van de play-offs. Met een slot aan 200 kilometer per uur in Club-Union – een match waar een klassegoal maar ook tranen vielen. Pareltjes waren er ook te bewonderen in Anderlecht-Genk, dat ook even onderbroken werd voor een eerbetoon. Bekijk hieronder alle hoogtepunten en samenvattingen van de speeldag.

Lees meer »

Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten

Tijdens het Hemelvaartweekend zijn enkele zwemzones van zes kustgemeenten al bemand door strandredders. Een frisse duik in de Noordzee is dus al mogelijk in Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Oostende, Nieuwpoort en Koksijde. Pas vanaf de start van de zomervakantie zullen overal strandredders aanwezig zijn aan de kust.
The post Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten appeared first on

Lees meer »