Afzwaaiend topman onderwijsinspectie haalt uit naar Weyts: ‘Resultaten werden niet publiek gemaakt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Man (30) uit Menen krijgt zes maanden cel voor weerspannigheid tegen politie

Een 30-jarige man uit Menen moet zes maanden de cel in voor weerspannigheid. Hij beweerde dat hij zich gewillig overgaf aan de politie, maar dat die hem toch hard aanpakten. De man verzette zich daarop zo hevig dat twee inspecteurs gewond raakten.
The post Man (30) uit Menen krijgt zes maanden cel voor weerspannigheid tegen politie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kat is elke ochtend enkele uren spoorloos, eigenaar ontdekt zijn “geheim leven” door camera aan halsband te hangen

Snowy de kat trekt elke ochtend enkele uren de wijde wereld in en verdwijnt spoorloos in Hackney, de Londense wijk waar hij met zijn eigenaar Abdullah (19) woont. Hij wilde wel eens weten wat Snowy allemaal uitvoerde, dus hing hij een camera aan zijn halsband. “Ik ontdekte het geheime leven van mijn kat”, aldus de Londenaar die de avonturen van

Lees meer »

Parkeerplaatsen ingenomen door publieke laadpalen in Moen en Zwevegem: “Maar moeten klaar zijn voor toekomst”

Recentelijk verschenen meerdere nieuwe publieke laadpalen in het straatbeeld. Dit in Ter Moude aan de kerk in Moen, en in Zwevegem in de Avelgemstraat aan ZEN’nice hair en de Otegemstraat aan Belfius. Door de komst van de laadpalen verdwijnen er wel steeds twee parkeerplekken.
The post Parkeerplaatsen ingenomen door publieke laadpalen in Moen en Zwevegem: “Maar moeten klaar zijn voor

Lees meer »

Komt Amerikaanse hulp te laat nu Oekraïens leger zich op verschillende plaatsen terugtrekt? Oud-kolonel Housen analyseert: “Er is een dubbele race aan de gang”

De opperbevelhebber van de Oekraïense troepen geeft aan dat de situatie aan het front verslechtert nu de Russen de volledige frontlijn aanvallen en her en der tactische successen boeken. Zijn we op een kantelpunt in de oorlog? Wat voeren de Russen in hun schild? Komt de langverwachte Amerikaanse steun te laat? Oud-kolonel Roger Housen analyseert.

Lees meer »

Toekomst winkelcomplex Filature zorgt voor veel speculaties: “Nog geen voorstellen voor nieuwe invulling”

Met de sluitingen van Eco Discount en Artex gaan er heel wat geruchten de ronde over de toekomst van het winkelcomplex Filature in de Arsenaalstraat in Ieper. Komen er appartementen of een Action? Of allebei? De eigenaars geven geen commentaar, maar bij Eldi, de enige overblijvende winkel, staat er alvast in grote letters ‘Wij blijven open’ op de deur.
The

Lees meer »

Burgemeester van Schaarbeek dient klacht in tegen burger die haar uitschold voor “vuile hoer”

De burgemeester van de Brusselse gemeente Schaarbeek Cécile Jodogne (DéFI) legt klacht neer tegen burgers die haar tijdens een rumoerige gemeenteraadszitting woensdagavond hebben uitgescholden. Een burger riep de burgemeester vanop de bezoekerstribune toe dat ze een “sale pute” is, Frans voor ‘vuile hoer’. Later tijdens de zitting stelde een medeburger dat ze daar niet voldoende “mooi, jong en efficiënt” voor

Lees meer »