“Kan moeilijk slecht nieuws verdragen”: afzwaaiende topman onderwijsinspectie haalt uit naar minister Ben Weyts

Lieven Viaene, afzwaaiende topman van de Vlaamse onderwijsinspectie, haalt vrijdag in de kranten van Mediahuis hard uit naar minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). De inspectie werd de afgelopen jaren “geremd in het benoemen wat er op het veld niet goed loopt”, lichtte Viaene zijn kritiek toe in ‘De Ochtend’ op VRT Radio 1. 

Meer krantenkoppen in België

“Wellicht vloeit er een traantje”: Lieselotte Verkest uit Oostduinkerke neemt binnenkort afscheid van acrogym na BK in Breendonk

Na haar Vlaamse titel in de categorie B11-18 hoopt Lieselotte Verkest volgende week ook een mooie prestatie neer te zetten op het BK acrogym in Breendonk. Dat wordt haar laatste grote wedstrijd, want de Oostduinkerkse zet na de turnshow van haar club eind deze maand een punt achter haar carrière.
The post “Wellicht vloeit er een traantje”: Lieselotte Verkest

Lees meer »

IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd zetten, geen woord teveel zeggen, maar daar ben ik niet zo goed in”

Op het podium van Schiervelde in Roeselare stond Natalia in een organisatie van PMLE. De zaal was goed gevuld voor deze zangeres uit de Kempen, die 90 minuten op het podium stond én zo gelukkig was dat ze mocht optreden voor zo’n enthousiast publiek.
The post IN BEELD – Natalia in Schiervelde in Roeselare: “Ik mag geen stap verkeerd

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Appartementsgebouw in in Russisch Belgorod stort in, vermoedelijk na raketinslag: 17 gewonden

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod is een appartement ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Is nu echt álles politiek geworden?”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de vele tinten grijs tussen zwart en wit verdwenen lijken, met het Songfestival als recentste voorbeeld. “Nooit gekeken, noch gestemd, maar nu twintig stemmen voor Israël uitgebracht. Is

Lees meer »

(H)eerlijk Brugge zet duurzame voeding in de kijker

Tijdens het weekend van 25 en 26 mei vindt in het Koningin Astridpark de zevende editie plaats van (H)eerlijk Brugge, hét familiefestival rond duurzame voeding. Centraal staat het thema voedselresten.
The post (H)eerlijk Brugge zet duurzame voeding in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »