‘Op een ander’: ook de empathie van Karine Claassen heeft haar grenzen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Piepjong wijndomein Lescrauwaet krijgt label 100% West-Vlaams

Het jonge wijndomein Lescrauwaet langs de Zomerweg in Jabbeke heeft het kwaliteitslabel 100% West-Vlaams gekregen. Tot voor enkele jaren werden op het domein nog kerstbomen gekweekt, maar nu is de transitie dus compleet. En de toekomst lonkt.
The post Piepjong wijndomein Lescrauwaet krijgt label 100% West-Vlaams appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG FULHAM-MAN CITY. City door dubbele voorsprong virtueel aan de leiding, De Bruyne met assist van grote waarde

Manchester City trekt deze namiddag naar het Craven Cottage van Fulham in de Premier League. Concurrent Arsenal hoopt alvast dat de Citizens in Londen dure punten laten liggen in de titelstrijd. De ploeg van Guardiola kwam op assist van De Bruyne al vroeg op voorsprong. Breiden ze hun voorsprong in de tweede helft uit? Volg de wedstrijd op de voet

Lees meer »

“Hier is walgelijk goed over nagedacht”: vrachtwagenchauffeur sterft nadat onbekenden riooldeksel van brug gooien

Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagnacht om het leven gekomen nadat onbekenden een loodzwaar riooldeksel van een brug over de autosnelweg gooiden. Recht in de cabine van de Roemeense man. Zijn vrouw – die als passagier naast hem zat – kon de vrachtwagen doen stoppen. “De daders hadden er met een koord voor gezorgd dat het riooldeksel net ter de hoogte van

Lees meer »

Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven, moet je beseffen dat je niet alles zelf kan en weet”

Every day is a school day. Neem dat maar letterlijk. Als je de schoolbanken verlaat, is het leerproces bijlange nog niet voorbij. Meer zelfs, soms begint het pas écht eens je je eerste stappen op de werkvloer zet. Bedrijven omarmen en cultiveren deze evolutie.
The post Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven,

Lees meer »

Dumon Chocolatier in de Doorniksewijk verkoopt huisgemaakt ijs

Zaakvoerder Céline Bergen mocht recent nog maar het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ in ontvangst nemen voor haar Kortrijkse Gulden Spoor praline. “Het is leuk om die erkenning te krijgen. Ik vind het belangrijk om origineel uit de hoek te komen. Vanaf vandaag start ik dus ook met de verkoop van mijn huisgemaakt ijs.”
The post Dumon Chocolatier in de Doorniksewijk

Lees meer »

Project K ‘24 zet water centraal tijdens actiemaand

Samen met alle lokale scholen zet Bredene met zijn Project K scholieren opnieuw een hele maand mei aan om te voet, met de fiets of het openbaar vervoer de verplaatsingen van en naar school te maken. Het thema van Project K is dit jaar ‘Kies voor water’.
The post Project K ‘24 zet water centraal tijdens actiemaand appeared first

Lees meer »

Applaus, maar vooral ook véél boegeroep: zo klonk het optreden van Israël vanuit de zaal

De Israëlische Eden Golan (20) bracht tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag een feilloze versie van ‘Hurricane’. De finaliste werd tijdens haar optreden aangemoedigd, maar wie goed luisterde, kon dit keer in het begin van de act en tijdens het laatste Hebreeuwse stuk wél boegeroep en ‘Free Palestine’ horen. Tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival zou het EBU

Lees meer »