Het leek een tof idee, maar liep al snel uit de hand: videoportaal tussen Dublin en New York offline gehaald na ongepast gedrag

Nauwelijks een week nadat in Ierland en New York een videoportaal opende waarmee toevallige passanten via een livestream met elkaar contact konden maken, is de verbinding tussen beide grootsteden al tijdelijk verbroken. Enkele voorbijgangers aan Ierse kant konden het namelijk niet laten om ongepaste taferelen te tonen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Dat rechtse partijen foeteren op Rousseau is hypocriet: de Vlaamse regering zette de achterdeur van de begroting zelf open”

“Conner Rousseau (Vooruit) wil investeringen buiten de begroting kunnen doen. Straks eindigen we met een grotere begroting buiten de eigenlijke begroting. En daar kunnen de centrumrechtse partijen niet op foeteren”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Wat deed de Vlaamse regering jaren geleden? De investeringen voor Oosterweel uit de begroting houden.”

Lees meer »

“Mijn kansen op groen? Vijf procent”: hoe Alpecin-Deceuninck “na sprint van de laatste kans” opnieuw de rekenmachine mag bovenhalen

Jasper Philipsen had de groene trui al min of meer opgegeven. Maar eerst een valpartij van Biniam Girmay en daarna de ritzege van Philipsen in Nîmes, maken dat plots alles weer mogelijk is. Eén probleem slechts: in Nîmes reden de sprinters hun laatste massasprint van de Tour. Het verschil met Girmay moet Philipsen nu in de tussensprints dichten. De kans

Lees meer »

Rita (62) na 31 jaar met pensioen bij Torhoutse sportdienst: “Dankbaar dat ik dit werk al die jaren heb mogen doen”

Na 37 jaar aan de slag voor de stad, waarvan 31 jaar bij de stedelijke sportdienst, is Rita Spyckerelle (bijna 63) uit de Bakvoordestraat met pensioen gegaan. Ze werd feestelijk uitgewuifd en bedankt door allen aan wie ze als sportpromotor heeft lesgegeven, onder meer de groep turnende senioren.
The post Rita (62) na 31 jaar met pensioen bij Torhoutse

Lees meer »

Oud-president van Peru Alberto Fujimori (85) in 2026 opnieuw kandidaat

De 85-jarige oud-president van Peru Alberto Fujimori zal in 2026 kandidaat zijn voor een derde termijn als president. Dat heeft zijn dochter Keiko, die aan het hoofd staat van de belangrijkste rechtse partij, zondag aangekondigd in een boodschap op haar sociale media. De twee Fujimori’s zeggen gezamenlijk tot dat besluit gekomen te zijn.

Lees meer »

CD&V bundelt de krachten met nieuw project van Meulebeekse onafhankelijken

CD&V, met Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze als lijsttrekker, bundelt de krachten met een nieuw project van vier onafhankelijke Meulebeekse raadsleden. Samen trekken ze als CD&V – Lijst voor de Burger naar de kiezer. De 31 kandidaten werden donderdagavond voorgesteld in Tielt.
The post CD&V bundelt de krachten met nieuw project van Meulebeekse onafhankelijken appeared first on KW.be.

Lees meer »