Blankenberge verwelkomt nieuwe Bon’Ap

Op woensdag 25 oktober opent Bon’Ap een nieuwe maaltijdwinkel in Blankenberge, zijn 43ste al in Vlaanderen. De grote broer van Buurtslagers vindt er onderdak in de Grote-Edestraat in het voormalig winkelpand van Brantano, naast Kruidvat en Aldi. Tijdens de eerste openingsweken geniet je als klant van tal van promo’s en acties.

Bon’Ap wil zorgeloze maaltijden aanbieden voor iedereen: een goede prijs-kwaliteit voor wie zelf kookt en bereide gerechten of maaltijdcolli’s voor wie minder tijd heeft. Bestel je liever online? Dan is er de afhaalservice Click&Collect. Bon’Ap speelt daarnaast ook in op de foodtrend van maaltijdboxen. Zo kan je via bonapbox.be een Bon’Ap Box bestellen en betalen. Afhalen gebeurt in een Bon’Ap-shop naar keuze. “Vooral onze Feestbox is erg populair tijdens de eindejaarsfeesten”, vertelt manager Matthias Boone.

“Lokale partner zijn”

Met de opening van Bon’Ap Blankenberge staat de teller van aantal Bon’Ap-winkels in Vlaanderen op 43, waarvan dertien in West-Vlaanderen. Zo zijn er al Bon’Ap-winkels in Brugge Sint-Michiels, Brugge Sint-Pieters en Bredene. “Deze openingen passen binnen de strategie van Bon’Ap, waarbij uitbreiding en groei van het winkelnetwerk twee belangrijke pijlers zijn. We streven ernaar om Bon’Ap altijd in je buurt te brengen – we willen echt een lokale partner zijn”, aldus nog manager Matthias Boone.

Bij Bon’Ap geniet je als klant sowieso heel wat promoties, maar ter gelegenheid van de opening van de nieuwe winkel in Blankenberge zijn er extra acties. Zo kan je tijdens de openingsweek deelnemen aan een wedstrijd waarbij je kans maakt op een winkelmandje met 35 euro aan producten. Ook na de openingsweek zijn er acties en promo’s voorzien.

Collega’s gezocht

Omdat Bon’Ap zo’n sterke groei kent, zoekt de winkelketen extra verkooppersoneel. “Voor de nieuwe winkel in Blankenberge zoeken we nog drie collega’s die zin hebben in een smakelijke job vol variatie, verantwoordelijkheid en teamwork”, aldus regiomanager Gwendoline Vrielynck. Ook voor andere winkels worden extra collega’s gezocht. Solliciteren kan via bonap.be (WK)

The post Blankenberge verwelkomt nieuwe Bon’Ap is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vroedvrouw Greet gaat na meer dan 40 jaar én ruim 5.000 geboorten met pensioen… maar dochter Hanne volgt in haar voetsporen

Na meer dan 40 jaar kersverse ouders geholpen te hebben in het AZ Sint-Lucas in Assebroek ging vroedvrouw Greet Verstraete (63) woensdag met pensioen. In een van haar laatste nachtshifts stond ze aan de zijde van Hanne, haar dochter die in haar voetsporen treedt als vroedvrouw.
The post Vroedvrouw Greet gaat na meer dan 40 jaar én ruim 5.000

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Onze mensen meten de spanning op bij de titanen, Union mist Lapoussin tegen Genk – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Hoe Antwerpse dj’s Samm en Ajna toonaangevend zijn rond de nieuwe vibe in de elektronische muziekwereld

The vibe is real. Toegankelijk, emotioneel, vrouwvriendelijk. En – niet onbelangrijk – tijdloos. Het heeft niet eens een overkoepelende naam, het genre dat nu al zeker een jaar als een hoos door de elektronische muziek en haar festivals waait. Melodic house/techno, afro/latin house, organic of deep house,… meerdere vlaggen dekken de lading. Dankzij Sam Bombeeck (33), alias Samm (BE) –

Lees meer »

“Een pittige West-Vlaamse tante”: Charline Catrysse uit Nieuwpoort speelt hoofdverpleegster in spektakelmusical 14-18

“De laatste jaren is mijn West-Vlaams dialect zelfs een beetje ‘mijn merk’ geworden. Ook nu weer speel ik in het West-Vlaams”, lacht ze. Charline Catrysse, kind van de kust, is te zien in het ensemble én als de hoofdverpleegster in de spektakel-musical 14-18, in het Pop-Up Theater in Puurs. De musical gaat dit weekend in première. “Het Pop-Up Theater is

Lees meer »

“Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en boete na drie caféruzies

Drie afzonderlijke caféruzies leveren een 27-jarige man uit Harelbeke zes maanden cel en 800 euro boete op, beiden met uitstel. Hij moet zich vooral laten begeleiden voor zijn alcohol- en agressieproblematiek. De man werd al eerder veroordeeld voor geweld.
The post “Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en

Lees meer »

VTI levert mooi werk in Groot-seminarie en Bisschopshuis

Sinds het begin van het schooljaar loopt er een goede samenwerking tussen VTI Brugge campus Zandstraat en het Grootseminarie in de Potterierei. In het seminarie zelf waren de leerlingen van het vijfde en zesde jaar Schilderen en Decoratie aan het werk, terwijl in het Bisschopshuis hoofdzakelijk leerlingen uit het zevende jaar Decoratie en restauratieschilderwerk aan de slag waren.
The

Lees meer »