Hoe Antwerpse dj’s Samm en Ajna toonaangevend zijn rond de nieuwe vibe in de elektronische muziekwereld

The vibe is real. Toegankelijk, emotioneel, vrouwvriendelijk. En – niet onbelangrijk – tijdloos. Het heeft niet eens een overkoepelende naam, het genre dat nu al zeker een jaar als een hoos door de elektronische muziek en haar festivals waait. Melodic house/techno, afro/latin house, organic of deep house,… meerdere vlaggen dekken de lading. Dankzij Sam Bombeeck (33), alias Samm (BE) – al dan niet samen met ‘compagnon de route’ Ajna (42) – onder het Antwerpse label Magnifik Music groeit ook het Belgische gevoel gestaag. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK “Onze renners ook op culinair vlak het allerbeste serveren”: Soudal Quick-Step neemt eigen foodtruck mee naar Ronde van Frankrijk

Soudal Quick-Step laat niets aan het toeval over om tijdens de Ronde van Frankrijk te schitteren. Remco Evenepoel en co zullen elke avond kunnen aanschuiven bij de eigen foodtruck van het team. Die werd door de Lava Group uit Gullegem ontwikkeld. “Dit is een enorme meerwaarde voor onze ploeg”, stelt Patrick Lefevere.
The post KIJK “Onze renners ook op

Lees meer »

Stadsbestuur zwaait personeelsleden die met pensioen gaan uit op de Mercator

Op dinsdag 11 juni vond op de Mercator een pensioenviering plaats voor medewerkers van Stad Oostende die in de voorbije periode afzwaaiden of het pensioen aanvroegen. De stad zwaaide haar medewerkers met een lange staat van dienst uit op een feestelijke manier én op een bijzondere locatie. Ze kregen ook een kleine attentie. (HH)
The post Stadsbestuur zwaait personeelsleden

Lees meer »

Russisch staatsbezoek aan Noord-Korea officieel afgetrapt

De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben woensdag een grote ceremonie bijgewoond op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang. Het gaat om het officiële startschot van het Russische staatsbezoek, aldus Russische persagentschappen.

Lees meer »

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »

Strafpleiter Filip De Reuse haalt twee vrijspraken voor het assisenhof in één jaar tijd: “Pure ontlading als dat poortje opengaat”

Als het assisenhof de Champions League voor advocaten is, dan scoorde de Roeselaarse strafpleiter Filip De Reuse (47) dit jaar al twee keer het winnende doelpunt. Twee vrijspraken – eentje voor roofmoord, eentje voor doodslag – in één gerechtelijk jaar: het is in de recente geschiedenis van het West-Vlaamse assisenhof ongezien. “Als dat beschuldigdenbankje openzwaait: héér-lijk!”, glunderen De Reuse en

Lees meer »