LIVEBLOG. Zijn vuurdoop met de (scherpe) Duitse pers: wat vertelt Kompany op z’n eerste persconferentie als coach van Bayern?

Vandaag om 11u houdt Vincent Kompany (38) zijn eerste persconferentie als trainer van Bayern München. Wat heeft hij te vertellen? En is hij ook nu zijn rustige zelve? Volg het op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

‘Zilveren Kortrijk Spreekt’ luistert op donderdag 13 juni naar 65+’ers

Onder het inspraaktraject ‘Kortrijk Spreekt’ wil het stadsbestuur Kortrijkzanen betrekken bij het beleid. Denk maar aan het Burgerbudget of het Digitaal Referendum. Met ‘Zilveren Kortrijk Spreekt’ kunnen 17.778 Kortrijkse senioren binnenkort hun stem laten horen.
The post ‘Zilveren Kortrijk Spreekt’ luistert op donderdag 13 juni naar 65+’ers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nikita (37) ging elk jaar op controle na kanker, en toch misten radiologen nieuwe tumor: “De dokter verbleekte toen mijn man naar het zwart bolletje wees”

“Alles in orde”, hoorde Nikita Stiernet (37) uit Zwijndrecht de oncoloog verklaren. Naast haar had haar man verbaasd zitten kijken naar de snelheid waarmee de arts over het scherm scrolde. Eén gerichte vraag bracht de dokter van slag. Hij moest bellen, zei de specialist plots, en verliet zijn bureau om pas drie kwartier later terug te keren. Nikita en haar

Lees meer »

Schepen Jessy Salenbien (Vooruit) neemt na twaalf jaar afscheid van de politiek: “De toekomst van Koekelare is in goede handen”

Na bijna 12 jaar dienst neemt Jessy Salenbien afscheid als schepen van Koekelare. In een open brief blikt ze terug op een periode vol inzet en betekenisvolle projecten. Ze begon in 2012 met het doel om positieve veranderingen teweeg te brengen in de gemeenschap. “Kritiek of moeilijke kwesties ging ik nooit uit de weg”, vertelt Jessy, die aan de slag

Lees meer »

Natuurpunt Ruidenberg zwaait Georges Pollentier uit

De sfeer was uitstekend tijdens het afscheidsfeest voor het 50-jarig voorzitterschap van Georges Pollentier bij Natuurpunt Ruidenberg. Het bestuur had zich volledig ingezet om dit jubileum in zaal Zuudhove onvergetelijk te maken.
The post Natuurpunt Ruidenberg zwaait Georges Pollentier uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bij 4 op de 10 Belgen laat digitale kennis te wensen over: “Belangrijk om toegankelijke alternatieven te blijven aanbieden”

4 op de 10 Belgen zijn digitaal kwetsbaar, zo blijkt uit de barometer voor digitale inclusie van de Koning Boudewijnstichting. Dat betekent dat ze nooit het internet gebruiken of dat hun digitale kennis te wensen overlaat, waardoor ze bijvoorbeeld het slachtoffer kunnen worden van online oplichters. De cijfers gaan in dalende lijn, maar er is nog werk aan de winkel,

Lees meer »

Rapper Ali B emotioneel in rechtbank tijdens zedenzaak: “Ik heb nooit een vrouw verkracht”

Ali B staat twee dagen lang terecht in de rechtbank in Haarlem. De 42-jarige rapper wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van ‘The Voice of Holland’. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen. “Ik heb nog nooit een vrouw tegen haar zin iets onaangenaam aangedaan”, klinkt het bij Ali B

Lees meer »

Dit zijn de Limburgse verkozenen voor het federale parlement

Er zijn twaalf Limburgse verkozenen voor het federale parlement. Op basis van voorlopige, onvolledige uitslagen behaalt Vlaams Belang drie zitjes, net als N-VA. CD&V behoudt de twee zetels en ook de Limburgse socialisten behouden hun twee Kamerzitjes. Open VLD en PVDA zijn elk nog goed voor een zetel.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Bart De Wever start vandaag informatieronde en nodigt Vlaams Belang als eerste uit – Kranten koppen op mogelijk snelle regeringsvorming

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »