LIVEBLOG. Kompany wordt morgen om 11u voorgesteld aan de pers – CEO Bayern: “Hij brengt teamspirit die we nodig hebben”

De langverwachte handtekeningen staan op papier: Vincent Kompany (38) is nu ook officieel coach van Bayern München. Morgen om 11u wordt hij voorgesteld aan de pers. Het laatste nieuws omtrent de straffe trainingswissel leest u in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Britse jongen (8) belandt met ouders in pro-Palestijns protest in Parijs en wordt bestookt met traangas: “Hij heeft nog altijd nachtmerries”

De 8-jarige Lawrence, een Britse jongen die eind mei met zijn ouders op reis was in Parijs, is door de Franse politie met traangas bestookt nadat het gezin midden in een pro-Palestijns protest terechtkwam. Dat vertelt de moeder van de jongen, die nog altijd acute oogproblemen heeft, aan de Britse pers. “Onze ogen brandden en we konden moeilijk ademen. Het

Lees meer »

Benjamin Vandorpe neemt met onmiddellijke ingang ontslag als gemeenteraadslid

Opmerkelijk nieuws uit de Kortrijkse gemeenteraad: (ex-) CD&V’er Benjamin Vandorpe heeft aan gemeenteraadsvoorzitter Helga Kints laten weten zich terug te trekken. Vandorpe was een van de uitgesproken criticasters van het samenwerkingsverband tussen Team Burgemeester en CD&V.
The post Benjamin Vandorpe neemt met onmiddellijke ingang ontslag als gemeenteraadslid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe open is Lotte Vanwezemael over haar eigen seksleven? “Mensen denken soms dat ik een beest in bed ben”

Van mannen die te snel klaarkomen tot overspel en masturberen: ook in het vijfde seizoen van ‘Lotte gaat diep’ sneuvelen de taboes aan de lopende band. “Eén BV-koppel heeft me erg verrast”, verklapt seksuologe Lotte Vanwezemael (31). Maar hoe zit het met haar eigen liefdes- en seksleven? En krijgt ze nog steeds zoveel dickpicks gestuurd? “Max en ik zijn klaar

Lees meer »

Justine Ghekiere acht lastig BK-parcours in haar voordeel

Op 13 augustus van vorig jaar hielp Justine Ghekiere in Glasgow Lotte Kopecky aan de wereldtitel. Zondag zijn de rollen anders. Dan staan ze op het Belgisch kampioenschap tussen Sint-Lievens-Houtem en Zottegem tegenover elkaar.
The post Justine Ghekiere acht lastig BK-parcours in haar voordeel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Robin Keyaert stopt met ochtendshow op MNM

Zojuist kondigden Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert aan dat ze na drie mooie radioseizoenen afscheid nemen van de ochtendshow op MNM.
The post Robin Keyaert stopt met ochtendshow op MNM appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlische inzending voor het Songfestival was niet te spreken over vraag rond veiligheid in Malmö: “Ik wist dat ik gehaat zou worden”

Eden Golan (20), de Israëlische inzending voor het Songfestival, heeft in een interview met het Amerikaanse mediabedrijf ‘The Free Press’ gereageerd op een vraag die ze tijdens een persconferentie na de halve finale gekregen heeft. De zangeres kreeg destijds de vraag of ze zich ervan bewust was dat ze met haar aanwezig de andere deelnemers in gevaar bracht.

Lees meer »

Pierre (70) neemt voor de 51ste keer deel aan Vierdaagse van de IJzer: “Ik zwoer mezelf om nooit meer deel te nemen”

Van 20 tot en met 23 augustus vindt de 51ste editie van de Vierdaagse van de IJzer plaats. De deelnemers kunnen als vanouds kiezen uit verschillende afstanden. De hoofdzaak van het evenement blijft wandelen, maar zoals steeds is er ruimte voor herdenking en toerisme. “Aan andere vierdaagse wandeltochten neem ik niet meer deel, maar die van de IJzer wil ik

Lees meer »

Man (68) bedreigt jongeren met mes in supermarkt: “Hij is zeker niet racistisch”

Een 68-jarige man uit Blankenberge stond donderdagochtend terecht voor het bedreigen van personen en aanzetten tot haat of geweld. De zestiger bedreigde in mei enkele jongeren met een mes in een plaatselijke supermarkt. Na zijn arrestatie zou de man ook enkele racistische uitspraken gedaan hebben.
The post Man (68) bedreigt jongeren met mes in supermarkt: “Hij is zeker niet

Lees meer »

Parkings van Graspop blijven het hele weekend gesloten

De parkeerterreinen van Graspop Metal Meeting zullen niet alleen vandaag, maar het hele festivalweekend gesloten blijven. Dat heeft de festivalorganisatie beslist na overleg met de gemeente Dessel. Bezoekers worden opgeroepen om maximaal met het openbaar vervoer en/of de fiets te komen.

Lees meer »

Frederik Lerminez debuteert op zijn 47ste in Ieper

Frederik Lerminez uit Langemark debuteert in de Ardeca Ypres Rally. “De beslissing om deel te nemen aan Ieper gebeurde heel toevallig, toen ik voor mezelf besliste dat ik er al 47 was en het wel tijd werd om deze rally aan mijn weliswaar korte palmares toe te voegen.”
The post Frederik Lerminez debuteert op zijn 47ste in Ieper appeared

Lees meer »