Na Marseille annuleert Bruce Springsteen nog meer concerten door stemproblemen, verplichte rust tot midden juni

Bruce Springsteen (74) annuleert nog meer concerten wegens stemproblemen. Zaterdagavond moest hij enkele uren voor z’n optreden in Marseille verstek geven. Vandaag maakt hij bekend dat ook zijn shows in Praag en Milaan zullen worden uitgesteld. 

Meer krantenkoppen in België

Airbus-toestel van United Airlines verliest onderdeel na opstijgen: “Abnormaal geluid kort na vertrek”

Een vlucht van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is donderdag kort na vertrek moeten terugkeren, nadat het toestel een deel van een voering van de binnenkant van de motorkap had verloren. Het vliegtuig was onderweg naar Denver, maar moest noodgedwongen terug naar het vliegveld van Hartford in de staat Connecticut. Voor zover bekend raakte niemand van de 124 passagiers en

Lees meer »

Interzonale dispatch voor West-Vlaamse brandweezones komt dichterbij

Sinds kort maakt ook hulpverleningszone Midwest gebruik van het Verdi-platform, hetzelfde dispatchsysteem waar ook Fluvia, Zone 1 en Westhoek mee werken. Dit was een belangrijke stap in de richting van een West-Vlaamse interzonale dispatch.
The post Interzonale dispatch voor West-Vlaamse brandweezones komt dichterbij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo zal centraal deel van Ringpark Groene Vesten in Antwerpen er over enkele jaren uit zien: geluidsmuur en nieuw Ringpad

De Stad Antwerpen heeft het voorontwerp van ‘Cluster Centraal’ goedgekeurd, dat is het grootste deelproject van het Ringpark Groene Vesten. Een doorlopend stuk van 2,7 kilometer lang dat 8 verschillende parken doorkruist, zal omringd worden door een geluidsmuur. Die moet de buurtbewoners afschermen van de luidruchtige Ring. Ook komt er een breed, doorlopend en conflictvrij Ringpad voor fietsers en voetgangers.

Lees meer »

Politie schiet in Hamburg man neer die met bijl en molotovcocktail opdook in fanmars Oranje: “We gaan ervan uit dat het niks met voetbal te maken heeft”

De politie heeft vanmiddag in Hamburg een man neergeschoten die agenten met een bijl zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in de buurt van de vele duizenden Oranje-supporters die in een fanmars door de stad trekken. “Hoop politie, sirenes en ook een heli hierboven”, zegt een van hen. De aanvaller had ook een molotovcocktail bij zich. Hij raakte gewond en krijgt

Lees meer »

“Wat Mbappé zegt, is als signaal krachtiger dan welke influencer dan ook”: hoe politiek statement Franse openingspartij overschaduwt

De kapitein van Les Bleus die z’n voeten veegt aan het protocol van de UEFA en z’n persconferentie op het EK voetbal bewust benut om een politiek statement te maken: wat Kylian Mbappé zondag in Düsseldorf deed en zei, is ongezien op het Europese toneel. Ook professor sportsociologie Jeroen Scheerder heeft het over een “historisch en krachtig signaal”. Maar laat

Lees meer »

“Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee Ingelrest Belgisch bokskampioen in Oostende

Oostendenaar Liridon Fazliu mag terecht fier zijn op zijn eerste organisatie van een boksgala in de Coretec Dôme in ‘zijn’ stad. Met de vip’s waren er 2.300 toeschouwers. En ook heel wat pittige kampen. De Oost-Vlaming Lee Ingelrest knokte zich in een mooie titelkamp tot kampioen van België halfzwaargewicht.
The post “Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee

Lees meer »