Bruce Springsteen annuleerde concert in Marseille wegens stemproblemen

Bruce Springsteen (74) heeft zaterdag enkele uren voor de aftrap zijn concert in Marseille geannuleerd. De zanger wijt de annulatie aan stemproblemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Brussels Airlines bereidt zich voor op drukste periode van het jaar: 250 extra medewerkers en twee nieuwe vliegtuigen

Brussels Airlines heeft de afgelopen maanden meer dan 250 nieuwe medewerkers aangenomen. De luchtvaartmaatschappij nam twee nieuwe toestellen in gebruik en om ze in de lucht te houden is extra personeel nodig. "Een langeafstandsvliegtuig permanent de lucht inhouden vraagt 60 extra cabinemedewerkers", zegt woordvoerder Nico Cardone. De luchtvaartmaatschappij zet de komende jaren vooral in op vluchten richting Afrika.

Lees meer »

Georgina in haar beste pakje, mascotte vol ongeloof en veldbestormers op zoek naar selfie: iedereen wil een stukje Ronaldo

Terwijl Cristiano Ronaldo op het veld in Dortmund door dolle fans werd aangeraakt en werd gesmeekt om selfies, zat vrouwlief Georgina Rodriguez met Cristiano Jr in een loge met de hele wereld op haar schoot — fotografen, cameralui, journalisten, fans. Verslag vanuit het universum Ronaldo: de voetballer en het product, ook op het EK voetbal.

Lees meer »

Natuurherstelwet toch binnen bereik na bocht van Oostenrijk

De Europese natuurherstelwet maakt toch kans de eindstreep te halen. Oostenrijk maakt een ommezwaai en lijkt de omstreden wet toch aan genoeg steun van de EU-landen te helpen. Maandag komt de tekst ter sprake op een bijeenkomst van de Europese ministers van Milieu in Luxemburg.

Lees meer »

Oudste weverij van België legt boeken neer, 80-tal banen op de helling

Calcutta-Annabel, de oudste weverij van België, heeft de boeken neergelegd. Een 80-tal banen bij Calcutta in Sleidinge en Annabel Textiles in Mariakerke staat daardoor op de helling. Dat bevestigt de christelijke vakbond ACV Metea. Door een plotse terugval in de bestellingen zou het faillissement onafwendbaar geworden zijn.

Lees meer »

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid in aanloop naar Spelen: “Weet dat ik de capaciteiten heb om goud te pakken”

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid. En dus kruipt de Antwerpse judoka ook niet in de rol van underdog of outsider. Over zes weken stapt hij in Parijs met één onmiskenbaar doel op de tatami: olympisch goud. “Ik kan van iedereen winnen.” Om er in één adem wel aan toe te voegen: “Maar ook verliezen.” Dan toch niet zo

Lees meer »