LIVEBLOG ATALANTA-TORINO. De Ketelaere en co krijgen erehaag voor Europa League-winst

Atalanta eindigt zijn seizoen met een thuismatch tegen Torino. Charles De Ketelaere en co verzekerden zich vorige week al van een Champions League-ticket voor volgend jaar. Eindigen De Rode Duivel en zijn ploegmaats met een zege? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Vriendenkring Paracommando Menen bestaat 30 jaar

De Vriendenkring Paracommando Menen bestaat 30 jaar en dat werd, op een bijzondere manier, gevierd. De verjaardag werd gekoppeld aan een stoet, die tot aan de sluizen trok, om er aan te sluiten bij de herdenkingsplechtigheden.
The post Vriendenkring Paracommando Menen bestaat 30 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liefkenshoektunnel tijdlang volledig afgesloten door zwaar ongeval met vrachtwagens: opnieuw één rijstrook vrijgegeven in beide richtingen

Een zwaar ongeval met vrachtwagens in de Liefkenshoektunnel veroorzaakt vrijdag heel wat verkeershinder in en rond Antwerpen. De tunnel was een tijdlang volledig afgesloten. Wie zich in de tunnel bevond, moest omkeren en werd onder politiebegeleiding naar de uitgang gebracht. Rond 15 uur werd in beide richtingen opnieuw één rijstrook vrijgegeven.

Lees meer »

België verzuipt en niet alleen in een begrotingstekort

Het zal veel inwoners in de Antwerpse regio dinsdag een rotzorg geweest zijn wat de oorzaak is van alweer overstromingen en wateroverlast. Voor deze mensen was het vooral zaak om hun voeten en inboedel droog te houden. Toch is deze big splash de zoveelste kanarie in de kolenmijn. Hopelijk dringt dat besef door tijdens het vormen van de vele regeringen

Lees meer »

Kortrijk2030-Date zet laatste rechte lijn kandidatuur Culturele Hoofdstad nog eens extra in de verf

België levert in 2030 de Europese Culturele Hoofdstad af en Kortrijk is één van de kandidaten. Op 2 september dient de stad zijn kandidatuur in. Tijdens de Kortrijk2030-Date op de Transfo-site in Zwevegem werd samen met de 13 gemeentes uit de regio Zuid-West-Vlaanderen gedroomd van een brede programmatie die de eigenheid van de regio in de kijker zet.
The

Lees meer »