LIVEBLOG ATALANTA-TORINO. Sluit startende De Ketelaere de competitie in schoonheid af?

Atalanta eindigt zijn seizoen met een thuismatch tegen Torino. Charles De Ketelaere en co verzekerden zich vorige week al van een Champions League-ticket voor volgend jaar. Eindigen De Rode Duivel en zijn ploegmaats met een zege? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Herbeleef de slotdag van Tomorrowland: doelman Thibaut Courtois en Average Rob & Omdat Het Kan hebben glansrol op nationale feestdag

Het eerste festivalweekend van Tomorrowland 2024 zit erop. De Belgische artiesten hebben de nationale feestdag een tricolore randje gegeven, met Average Rob & Omdat Het Kan op kop. Dimitri Vegas & Like Mike hebben het festival afgesloten, samen met Steve Aoki als 3 Are Legends. Tijdens die slotshow kreeg special guest Thibaut Courtois een bijzondere opdracht.

Lees meer »

“Er is een stuk van ons hart weggenomen”: herdenkingstornooi voor Dieter Sohier uit Voormezele, die één jaar geleden overleed na ongeval

Op woensdag 31 juli is het één jaar geleden dat Dieter Sohier op 23-jarige leeftijd stierf na een zwaar verkeersongeval in Vlamertinge. Een jaar later organiseren zijn gezinsleden op 10 augustus de DieterS Cup, een herdenkingstornooi met delegaties van de zes voetbalploegen waarbij Dieter was aangesloten.
The post “Er is een stuk van ons hart weggenomen”: herdenkingstornooi voor Dieter

Lees meer »

Neef van Trump hangt vuile was buiten in nieuw boek: “Hij zei dat ik mijn gehandicapte zoon beter zou laten sterven”

In zijn nieuwe boek doet Fred C. Trump III, de 61-jarige neef van Donald Trump (78), een aantal pijnlijke onthullingen over zijn nonkel. Het boek komt volgende week dinsdag uit, maar verschillende Amerikaanse kranten konden het nu al lezen. Fred C. vertelt in detail over een aantal grove uitspraken die Trump in het verleden deed. Zo raadde de ex-president zijn

Lees meer »

Taiwan zet zich schrap voor tyfoon Gaemi

Taiwan maakt zich vandaag op voor de komst van tyfoon Gaemi. De financiële markten zijn opgeschort, bijna alle vluchten zijn geannuleerd, scholen hebben hun deuren gesloten en de meeste mensen gaan niet naar hun werk. Het leger staat paraat in verband met verwachte stortregens en harde wind.

Lees meer »

Liberalen ruziën weer publiekelijk na benoeming van Goedele Liekens tot senator: “Een partij die haar eigen mensen afbrandt: dat is toch ongezien?”

Dat Goedele Liekens (Open Vld) via een achterpoortje – als gecoöpteerd senator – weer een job krijgt in de Wetstraat, doet enkele liberalen zoals vanouds publiekelijk over de straatstenen rollen. Andere Open Vld’ers zien dat met lede ogen aan. Of hoe een zitje in “het sterfhuis” voor een tweespalt in de partij zorgt. “Beseffen ze niet dat het één voor

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »