LIVEBLOG ATALANTA-TORINO (18u). Sluit De Ketelaere de competitie in schoonheid af?

Atalanta eindigt zijn seizoen met een thuismatch tegen Torino. Charles De Ketelaere en co verzekerden zich vorige week al van een Champions League-ticket voor volgend jaar. Eindigen De Rode Duivel en zijn ploegmaats met een zege? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Studeren uw kinderen op een andere manier dan u dat vroeger deed?

Junimaand, blokperiode. Ouders proberen hun kinderen daar zo goed mogelijk in bij te staan. Maar tijden veranderen. Valt het u op dat er minder achter boeken wordt gestudeerd en meer met ‘filmpjes’ op de computer? Zat u altijd in de bibliotheek en blokken uw kinderen liever thuis, of net omgekeerd? Zaten studenten destijds voor televisie en zitten studenten van nu

Lees meer »

‘Meneer doktoor’ maakt plaats voor ‘mevrouw doktoor’: “Mijn oma was halve eeuw geleden witte raaf. In mijn richting zijn we in de meerderheid”

Het was decennialang een mannenzaak, maar het beroep van huisarts staat voor een kantelpunt. Hr-dienstverlener Acerta voorspelt dat er binnenkort voor het eerst ooit meer vrouwelijke dan mannelijke huisartsen aan de slag zijn in ons land. Wat is de oorzaak van die evolutie, en is er eigenlijk een verschil tussen meneer en mevrouw doktoor?

Lees meer »

Loïc Van Impe is revelatie van ‘Special Forces’: “Je zag het niet op tv, maar ik heb één van de cheffen een serieuze klap gegeven”

Loïc Van Impe (30) is dé revelatie van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef haalde als enige de meet van het loodzware VTM-format. In dit interview vertelt hij hoe hij dat heeft klaargespeeld en blikt hij terug op de strubbelingen met rekruut Olivier Deschacht (43). “Je kan niet met iedereen beste vrienden worden.”

Lees meer »

Wat een stank! 18.000 liter vloeibare mest loopt door centrum van As

Bewoners van het Limburgse As moesten donderdag een tijdlang de neus stevig dichtgeknepen houden. Zo’n 18.000 liter vloeibare mest die door het centrum stroomde, zorgde voor een overweldigende stank. Het wiel van een tractor was om nog onbekende redenen losgekomen en sloeg tegen het ventiel van de beerton die aan de tractor gekoppeld was. Daardoor kwam de mest op straat

Lees meer »