LIVEBLOG TITELSTRIJD. Klimt Cercle op voorsprong of niet? VAR moet beslissen of bal over de lijn was niet!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat de beste kaarten in handen heeft. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Bij HLN zit u aan het juiste adres. Volg de ontknoping op de voet in deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal”

Op maandag 20 mei deed Els Farrazyn voor de laatste keer de deuren open van Brasserie De Voerman. Het complex werd gekocht door Bakkerij Aernoudt, dat zijn hoofdvestiging heeft in Gentbrugge, maar na Oost-Vlaanderen nu stilaan ook uitbreidt in West-Vlaanderen.
The post Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal” appeared first on

Lees meer »

Frituristen Hannes Catanzaro en Heidi Coussens vervoegen Stadslijst voor Kortrijk: “Het zijn allebei ondernemers die schwung brengen”

Lijsttrekker Ruth Vandenberghe haalt versterking aan boord voor ‘haar’ Stadslijst voor Kortrijk. Zo bekleden Hannes Catanzaro, uitbater van Frites Unique en Heidi Coussens van de mobiele frituur Bernard een plekje op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Het zijn ondernemers als Hannes en Heidi die schwung brengen in onze stad. Dat is de spirit die we willen uitdragen met

Lees meer »

Dimitri Van den Bergh etaleert topvorm en stoot met gemiddelde van 109 (!) door op European Darts Open

Dimitri Van den Bergh en Andy Baetens hebben zich vrijdag in het Duitse Leverkusen geplaatst voor de zestiende finales van het European Darts Open. Van den Bergh, vorige week winnaar van het Players Championship 12 in Hildesheim, etaleerde daarbij opnieuw zijn topvorm. Aan een gemiddelde van liefst 109,45 punten per drie pijlen zette hij in de eerste ronde de Engelsman

Lees meer »

Dokter Reginald Moreels vanuit Beni over bloedig conflict in Oost-Congo: “Er bougeert hier niemand”

De Vlaamse chirurg Reginald Moreels slaakt opnieuw een alarmkreet vanuit Beni, in het oosten van Congo. De voorbije weken is het jarenlange conflict weer in alle hevigheid losgebarsten. Met dagelijks burgerslachtoffers in de strijd tussen het leger en verschillende gewapende groepen. Wanneer krijgen de slachtoffers van dit meest bloedige conflict van de afgelopen decennia evenveel aandacht als Gaza en Oekraïne,

Lees meer »

2 jaar op rij afgelast, nu toch 100% Retro festival. Test-aankoop waarschuwt: “We raden af om tickets te kopen”

Goed nieuws voor de 2.000 gedupeerden van 100% Retro, het festival dat twee zomers geleden in Bobbejaanland zou plaatsvinden, maar 24 uur voor de start werd afgelast: op 15 augustus zal het eindelijk doorgaan. Wie er komt optreden, wil organisator Hugo Foets nog niet zeggen, maar hij verkoopt wel al tickets aan 60 of 225 euro (vip) per stuk. “Toch

Lees meer »