Op 1 na grootste werf van Vlaanderen gestart: 7 jaar werken op R4 tussen Gent en Gentse haven

De ombouw van de R4 west en oost is officieel begonnen. Daarmee ondergaat de ringweg tussen Gent en de haven een hele transformatie. Op 22 plaatsen komen er ingrijpende werken die het verkeer vlotter moeten laten verlopen en de fietsers moeten beschermen. 

Meer krantenkoppen in België

Meisje (7) gewond nadat ze op zebrapad in Esen tegen passerende vrachtwagen fietst: “Ze heeft heel veel geluk gehad”

Een zevenjarig meisje raakte donderdagochtend gewond bij een verkeersongeval vlak bij de schoolpoort in Esen (Diksmuide). Het kind reed al fietsend een zebrapad over en botste daarbij op de achterzijde van een vrachtwagen die net gepasseerd was. Ze liep een flinke hoofdwonde op. “Ze was volledig in paniek, maar heeft erg veel geluk gehad”, zegt een getuige.
The post

Lees meer »

Ronald Koeman kranig nadat zijn vrouw Bertina weer getroffen is door borstkanker: “Oranje soms afleiding”

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Raoul Hedebouw (PVDA) aangekomen bij paleis – Theo Francken: “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »