Vlaams Parlementslid Thijs Verbeurgt: “Parlement wordt gegijzeld door politici die geen verschil willen maken” 

"Het parlement wordt vaak gegijzeld door politici die niet het talent, de ambitie, de kunst of zelfs maar de interesse hebben om een verschil te maken." Dat zegt Thijs Verbeurgt (Vooruit) in het ontbijtgesprek in De Ochtend. Verbeurgt vervangt Caroline Gennez sinds eind 2022 als Vlaams Parlementslid. "Het is een fantastische eer, maar ook frustrerend om volksvertegenwoordiger te zijn." 

Meer krantenkoppen in België

Werkgroep Beeldende Kunst stelt tentoon in voormalig Izegems borstelmuseum

Voor het oude borstelmuseum een nieuwe toekomst krijgt als onderdeel van een sociaal woonproject vindt er in het weekend van 4 en 5 mei nog een allerlaatste evenement plaats. De Werkgroep Beeldende Kunst van Izegem laat er elf beeldende kunstenaars onder de noemer ‘Atelier in Beeld – 2024’ exposeren.
The post Werkgroep Beeldende Kunst stelt tentoon in voormalig Izegems

Lees meer »

VC Dentergem A na promotie knap derde

Na vorig seizoen zag volleybalclub VC Dentergem A zijn tweede plaats in Promo 4 B, achter kampioen VC Jong Kuurne, omgezet in het statuut van bijkomende stijger naar Promo 3 B. De initiële doelstelling voor dit seizoen was zo snel mogelijk het behoud verzekeren.
The post VC Dentergem A na promotie knap derde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Heuvelland?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Heuvelland? Weet je wie er de eerste burgemeester was? Welke ‘berg’ de hoogste is, of waar de opnames voor Eigen Kweek werden gedraaid ? Waag dan je kans in deze quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Heuvelland? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stan Vanthourenhout droomt weer van de top vijf op het PK wielrennen

Precies een jaar geleden viel Stan Vanthourenhout in Adinkerke net naast het podium van het West-Vlaams wegkampioenschap. In een sprint met vijf werd hij vierde. De pion van de Noordzeemeeuw mikt weer op de top vijf.
The post Stan Vanthourenhout droomt weer van de top vijf op het PK wielrennen appeared first on KW.be.

Lees meer »