Collega van Trump verdedigt dat ze hond doodde op familieboerderij

Kristi Noem, een van de kandidaten voor het vicepresidentschap van Donald Trump, verdedigde vrijdag dat ze een hond had doodgeschoten op haar boerderij.

 

Meer krantenkoppen in België

Het Hoogland krijgt vernieuwd speellandschap

Het graspleintje in de wijk het Hoogland heeft plaats gemaakt voor een speellandschap. Die wijziging kadert in het project ‘Groene Prikkels’ van het Regionaal Landschap.
The post Het Hoogland krijgt vernieuwd speellandschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Peloton neemt snipperdag, Merlier hoopt straks te scoren

Na twee klimdagen krijgen de snelle mannen nu hun kans in de Giro. Helemaal vlak is de rit richting Fossano niet, maar alles lijkt in de richting van een eerste massasprint te wijzen. En wie sprinten zegt, zegt Tim Merlier. Onze landgenoot is goed op dreef dit jaar. Zijn grootste uitdagers voor de dagzege zijn Olav Kooij en Jonathan Milan.

Lees meer »

Krachtbaldames KBC Male grijpen de titel: “Na 28 jaar opnieuw kampioen”

In de hoogste afdeling van het krachtbal is het damesteam van KBC Male de nieuwe kampioen. Na een eenvoudige 10-27-zege bij eeuwige rivaal Baasrode mocht het de kurken laten knallen. “De beker zou nu nog de kers op de taart zijn.”
The post Krachtbaldames KBC Male grijpen de titel: “Na 28 jaar opnieuw kampioen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Als 13-jarige was hij al te zien op tv: dit is Dino, het lief van CAMILLE met wie ze samenwoont

“Dino, als je me hoort, ik hou van jou”: het was een vertederend moment tijdens haar Sportpaleisconcert, Camille (22) die haar lief Dino Verhelst (24) de liefde verklaarde. Hij was er niet alleen om te supporteren, Dino is ook Camilles tourmanager die zorgt dat alles backstage vlot verloopt. “Hij helpt me zelfs met de outfitwissels”, verklapte Camille aan onze krant.

Lees meer »

Hilde Crevits (CD&V) waarschuwt in Rerum Novarum-toespraak voor “afbraak van de sociale welvaartsstaat”

CD&V-minister Hilde Crevits waarschuwt voor de afbraak van de sociale welvaartsstaat. Dat zegt ze in een toespraak naar aanleiding van Rerum Novarum, het feest van de christelijke arbeidersbeweging. Crevits kant zich in haar speech onder meer stevig tegen het voorstel van de N-VA om werkloosheidsuitkeringen tot 5 keer toe niet te indexeren. Ze pleit daarentegen voor "meer mildheid en mededogen".

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Gistel?

Hoe goed ken jij de stad van de Heilige Godelieve? Weet je nog wie Sylveer Maes was en welk café hij ooit uitbaatte? Of waarom Zevekote in 2017 plots even wereldnieuws was? Waag dan je kans in deze op en top Gistelse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Gistel? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe pontons zijn goedvoor 106 nieuwe ligplaatsen

VVW-Westhoek Nieuwpoort vierde een dubbel feest, met de feestelijke opening van de nieuwe pontons F en G – samen goed voor 106 nieuwe ligplaatsen – en de officiële start van het nieuwe vaarseizoen 2024.
The post Nieuwe pontons zijn goedvoor 106 nieuwe ligplaatsen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Expo Djoels met graffitikunst

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei stelt graffitikunstenaar Djoels het resultaat van al haar kunnen tentoon in Egem. Met de expo Hello, my name is Djoels wil ze de bezoekers een blik gunnen op haar manier van werken en het verhaal van haar leven vertellen.
The post Expo Djoels met graffitikunst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf mogelijke spionageschepen voor Belgische kust

De voorbije zes maanden zijn in onze Noordzee minstens vijf niet-militaire schepen voorbij gevaren waarvan onze veiligheidsdiensten vermoeden dat ze betrokken zijn bij spionage. Dat bericht de VRT-nieuwsdienst zaterdag op basis van de Cel Maritieme Beveiliging. Daarbij wordt ook naar vissersschepen gekeken.

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas bestookt opnieuw grensovergang bij Kerem Shalom – VUB zal uit project met Israëlische instellingen stappen

Het Israëlische leger (IDF) is woensdag bezig met invallen in het oosten van Rafah, de stad in het zuiden van de Gazastrook. Daarbij zijn meerdere mensen gedood, meldt het IDF. Het leger spreekt zelf van een “precieze contraterreuroperatie”. Qatar roept de internationale gemeenschap intussen op tot actie om een “genocide” in Rafah te voorkomen, nu het Israëlisch leger een grootschalig

Lees meer »