Zoon van miljardenfamilie achter Fiat, Ferrari en Juventus boekt belangrijke overwinning na 20 jaar durende strijd

John Elkann boekt een duur bevochten overwinning in de twintig jaar durende strijd met zijn moeder Margherita Agnelli. Inzet is de erfenis van het meest iconische miljardenimperium van Italië, dat onder meer Fiat, Ferrari en Juventus omvat.

 

Meer krantenkoppen in België

Van mensensmokkel tot seksueel misbruik van tientallen jonge Afghanen: 23 verdachten worden vervolgd in “zwaar en gewelddadig dossier”

23 verdachten zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden in "een van de zwaardere dossiers van mensenhandel van de afgelopen jaren". Dat heeft de raadkamer in Antwerpen beslist. De bende wordt niet alleen vervolgd voor mensensmokkel, maar ook onder meer voor verkrachting en afpersing. Ze zouden mogelijk tot 100 jonge Afghanen – veelal minderjarig – seksueel misbruikt hebben.

Lees meer »

“Charkiv wordt van aardbodem geveegd en hij zingt liedjes”: Amerikaanse buitenlandminister onder vuur door gitaaroptreden in Kiev

Het gitaaroptreden dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken (62) eerder deze week gaf in een nachtclub in Kiev lijkt zijn doel volledig te hebben gemist. Hoewel Blinken een gevoelige snaar wou raken bij de Oekraïners, is het optreden bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. “Charkiv wordt van de aardbodem geveegd en hij zingt liedjes”, klinkt het

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Prins Laurent heeft plannen in het buitenland en zou zijn prinselijke taken willen terugschroeven.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dossier mensensmokkel onvolledig, proces uitgesteld: “Het dossier is een draak: het is groot en spuwt vuur!”

Het proces in beroep tegen zeven leden van een grote Koerdische mensensmokkelbende, is met een sisser begonnen. De advocaat van een van de kopstukken, vond dat er te veel stukken in het dossier ontbraken. “Dit dossier is een draak: het is groot, lelijk en het spuwt vuur!”
The post Dossier mensensmokkel onvolledig, proces uitgesteld: “Het dossier is een draak:

Lees meer »

Charlotte Therssen is ‘Belofte van het Jaar’ op WOMED Awards

Elly Huysmans van Glowi mag zich voortaan ‘Vrouwelijke ondernemer van het Jaar’ noemen. Ze sleepte woensdagavond de WOMED Award (Women in Enterprise and Development) in de wacht, een jaarlijks initiatief van Vrouwennet vzw en UNIZO met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).
The post Charlotte Therssen is ‘Belofte van het Jaar’ op WOMED Awards appeared

Lees meer »

Kogel door de kerk: rechts kabinet voor Nederland

Het is zover: bijna zes maanden na de verkiezingen krijgt Nederland een rechts kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB. Dat melden bronnen aan De Telegraaf. “Historisch”, aldus Wilders. Zijn partij zat nooit eerder in een kabinet. Over de premierkandidaat is voorlopig nog geen duidelijkheid.

Lees meer »

Na wekenlang protest: Georgisch parlement stemt vandaag over controversiële “Russische wet”

Volgens de Georgische premier Irakli Kobakhidze (Georgische Droom) zal de regering vandaag beslissen over de wet die buitenlandse invloed moet tegengaan. Die wet houdt in dat organisaties die meer dan 20 procent van hun financiering uit het buitenland krijgen zich moeten laten registreren als ‘agenten’ die door het buitenland worden beïnvloed. Volgens de partij Georgische Droom is die wet nodig

Lees meer »

Wanneer stort de fiscus je te veel betaalde belastingen terug?

Heb je onlangs je aanslagbiljet voor de personenbelasting ontvangen via de post of in je eBox? Dan weet je of je moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt van de fiscus. Maar wanneer krijg je dat geld terug? Dat is eenvoudig te achterhalen. Controleer de onderstaande punten om ervoor te zorgen dat de betaling zonder problemen op je rekening terechtkomt.

Lees meer »

CNN toont bewakingsbeelden waarop rapper Sean ‘Diddy’ Combs toenmalige vriendin mishandelt

De Amerikaanse nieuwszender CNN brengt beelden naar buiten waarop te zien is hoe rapper Sean ‘Diddy’ Combs zijn toenmalige vriendin en zangeres Cassandra Ventura mishandelt. De bewakingsbeelden, die zouden dateren van 2016, tonen volgens CNN hoe ‘Diddy’ Ventura meerdere keren slaat, trapt en door de gang sleurt. Eind vorig jaar had Ventura de rapper nog aangeklaagd voor verkrachting en jarenlang

Lees meer »