Wout van Aert blijft vannacht nog in ziekenhuis na operatie, vrouw Sarah De Bie: “Moeten positief blijven”

Wout van Aert is succesvol geopereerd en blijft nog in het ziekenhuis van Herentals. Gisteren brak hij in Dwars door Vlaanderen zijn sleutelbeen, zeven ribben en zijn borstbeen. Of Van Aert op tijd fit zal zijn voor de Giro blijft nog een groot vraagteken. “We moeten positief blijven”, zei vrouw Sarah De Bie toen ze het ziekenhuis verliet. Jasper Stuyven brak eveneens zijn sleutelbeen en mocht het ziekenhuis al verlaten. 

Meer krantenkoppen in België

Mexico doet zogenaamde ‘conversietherapieën’ in de ban

Na een jarenlange campagne door activisten, heeft Mexico zogenaamde conversietherapieën verboden. Die ‘behandeling’ heeft als doel om de seksuele geaardheid of genderidentiteit van iemand te veranderen. Ook in onder andere ons land is de therapie strafbaar. Afgelopen maand stemde de Kamer van Afgevaardigden, het Mexicaanse lagerhuis, al in met de wet, nu ook de Senaat.

Lees meer »

Schilderij van Gustav Klimt geveild voor 30 miljoen

Een schilderij van Gustav Klimt heeft 30 miljoen euro opgebracht op een veiling in Wenen. Het gaat om het onafgemaakte werk ‘Bildnis Fräulein Lieser’. Het kunstwerk was oorspronkelijk besteld door een rijke familie en Klimt schilderde het kort voor zijn dood in 1918. Later werd decennialang gedacht dat het verloren was gegaan.

Lees meer »

LIVEBLOG STANDARD-STVV. Ogawa brengt STVV op voorsprong!

Standard speelt vanavond thuis tegen STVV in de Europe Play-offs. Een match waar voor beide ploegen nog weinig op het spel staat. STVV wil proberen hun derde plaats veilig te stellen en zo in de buurt blijven van KV Mechelen in de strijd om de tweede plaats. Terwijl Standard op zoek gaat naar zijn eerste overwinning in Play-Off 2. Volg

Lees meer »

Nieuwe organisatie focust voor elfde editie Rock Kappaert meer op lokaal talent

Vrijdagavond 3 mei geven de rockfanaten elkaar afspraak in OC De Kappaert voor de elfde editie van Rock Kappaert in Zwevegem. Het voortbestaan van het festivalletje was enige tijd onzeker nadat de vorige ploeg organisatoren na de laatste editie te kennen gaven ermee te willen stoppen.
The post Nieuwe organisatie focust voor elfde editie Rock Kappaert meer op lokaal talent

Lees meer »