LIVEBLOG. Manager Wout van Aert komt aan bij ziekenhuis van Herentals, Jasper Stuyven naar huis na operatie

Wout van Aert en Jasper Stuyven zijn de zwaarste slachtoffers van de verschrikkelijke val in Dwars door Vlaanderen. De kopman van Visma-Lease a Bike brak zijn sleutelbeen, zeven ribben en zijn borstbeen. Ook Jasper Stuyven brak z’n sleutelbeen en werd met succes geopereerd. Hij heeft het ziekenhuis intussen verlaten, Van Aert zal vandaag normaal een ingreep ondergaan. Krijgen we nog meer informatie over de omstandigheden van de val? Volg het vandaag op deze pagina op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Kamiel Van Hyfte neemt afscheid als bestuurslid van HOO Oedelem: “Ik zal nog even veel tijd spenderen aan de club”

Ter gelegenheid van de laatste thuiswedstrijd van het kampioenschap, thuis tegen VV Westkapelle, werd een afscheidsfeest georganiseerd voor icoon Kamiel Van Hyfte. De inmiddels 86-jarige door iedereen geliefde figuur mocht de aftrap geven en werd vereeuwigd samen met zijn spelers.
The post Kamiel Van Hyfte neemt afscheid als bestuurslid van HOO Oedelem: “Ik zal nog even veel tijd spenderen

Lees meer »

Vlaams Belang houdt actie in Kortrijk tegen seksueel geweld na nieuws van groepsverkrachtingen: “We eisen hardere straffen voor de daders”

De extreemrechtse partij Vlaams Belang heeft vrijdagmiddag een actie gehouden tegen seksueel geweld in Kortrijk, waar er de afgelopen weken twee groepsverkrachtingen gebeurd zijn. De partijvoorzitter Tom Van Grieken kwam er samen met Wouter Vermeersch en nog een aantal van hun leden en sympathisanten. Ze vinden dat daders van seksueel geweld hardere straffen moeten krijgen in de toekomst.
The

Lees meer »

Massale opkomst voor Heilig Bloedprocessie onder stralende zon

In Brugge stapt de Heilig Bloedprocessie opnieuw door de straten van de binnenstad. Mede door de aangename lentezon kwam er een massa volk opdagen voor ‘Brugges Mooiste Dag’. De ruim tweeduizend vrijwilligers, waaronder achttienhonderd figuranten zorgden opnieuw voor een indrukwekkend spektakel.
The post Massale opkomst voor Heilig Bloedprocessie onder stralende zon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Auto over de kop na zware klap op kruispunt

Op een kruispunt van de Poperingse ring gebeurde dinsdagochtend een zwaar ongeval. Twee personen werden overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Auto over de kop na zware klap op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter Romina Van Camp volgt getuigenis Stormy Daniels tegen Donald Trump: “Zij is ad rem en zelfzeker, hij luistert onderuitgezakt”

Stormy Daniels nam gisteren voor een tweede keer plaats in de getuigenbank in de rechtbank in New York. Deze keer voor een stevig kruisverhoor door de advocaten van Donald Trump. Onze Amerika-correspondente Romina Van Camp volgde de getuigenis van Stormy Daniels exclusief van in de rechtszaal. De strategie van de verdediging was duidelijk: Daniels portretteren als een gekke, onbetrouwbare en

Lees meer »