Kate deelt nieuwe foto van prins Louis ter ere van zijn verjaardag

Kensington Palace heeft ter ere van de verjaardag van prins Louis een nieuwe foto vrijgegeven. De foto zou genomen zijn door prinses Kate.

 

Meer krantenkoppen in België

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw Nieuwsblad-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »

Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke hij al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet

Lees meer »

Ghislain en Christien vieren gouden huwelijksjubileum

Ghislain Desreumaux (74) en Christien Gesquière (69) huwden op 22 maart 1974 in Wervik. Nu wonen ze in de Bikschotestraat in Langemark. Ghislain werkte eerst als zetelgarnierder, toerde na zijn legerdienst zeven jaar rond met een toeristenbus en beëindigde zijn beroepsloopbaan in Lakebos. In bijberoep restaureert en stoffeert hij nog steeds zetels en zitmeubels. Christien
The post Ghislain en

Lees meer »

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

Vliegen op Londen vanuit Antwerpen niet meer mogelijk

Begin 2023 heropende de “iconische verbinding” tussen London City Airport en Antwerpen. Door personeelstekort bij de Luxemburgse luchtvaartmaatschappij Luxair zal het traject opnieuw worden geschrapt vanaf juni. Dat bevestigt de luchthaven van Deurne.

Lees meer »

Veel doden bij busongeluk Florida

Bij een busongeluk in de Amerikaanse staat Florida zijn zeker acht doden gevallen. Ongeveer veertig personen raakten gewond. De bus vervoerde landarbeiders, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Oud-Vlaams Belanger Hugo Coveliers (77) naar rechter om pensioenbonus te behouden: “500 euro per maand minder? Dat pik ik niet”

Ex-Kamerlid Hugo Coveliers (77, Vlaams Belang) stapt naar de rechter. Hij pikt het niet dat zijn maandelijks pensioen met 500 euro netto teruggeschroefd wordt, omdat het boven het wettelijke plafond van 7.813 euro bruto uitkomt. Tot ongenoegen van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. “Had Hugo mij gecontacteerd, ik had hem afgeraden om te procederen.” Toch denk Coveliers recht in zijn

Lees meer »

Biden stelt Trump voor om nog twee keer te debatteren voor de verkiezingen, Trump aanvaardt uitnodiging: “Slechtste debater ooit”

De huidige Amerikaanse president Joe Biden (81) heeft woensdag zijn uitdager Donald Trump (77) uitgenodigd om nog twee keer de degens te kruisen alvorens de Amerikanen op 5 november naar de stembus trekken. Trump heeft de uitnodiging voor de debatten aanvaard. “Ik ben er klaar voor. Laten we gaan vechten!”, schreef Trump op zijn sociale netwerk Truth Social.

Lees meer »