Kate deelt nieuwe foto van prins Louis ter ere van zijn verjaardag

Kensington Palace heeft ter ere van de verjaardag van prins Louis een nieuwe foto vrijgegeven. De foto zou genomen zijn door prinses Kate.

 

Meer krantenkoppen in België

Piepjong wijndomein Lescrauwaet krijgt label 100% West-Vlaams

Het jonge wijndomein Lescrauwaet langs de Zomerweg in Jabbeke heeft het kwaliteitslabel 100% West-Vlaams gekregen. Tot voor enkele jaren werden op het domein nog kerstbomen gekweekt, maar nu is de transitie dus compleet. En de toekomst lonkt.
The post Piepjong wijndomein Lescrauwaet krijgt label 100% West-Vlaams appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zelfs zijn bellenblazer kost 200 euro”: prins Archie wordt 5 jaar, en zo ziet zijn luxeleventje in LA eruit

Archie Mountbatten-Windsor, prins van Groot-Brittannië, is deze week vijf jaar oud geworden. Van het koninklijke leven in Buckingham Palace herinnert hij zich niets meer, maar zijn eigen bestaan in de States moet er niet voor onderdoen. Hij en z’n zusje Lilibet, de kinderen van prins Harry (38) en Meghan Markle (42), baden in luxe. Van een enorme villa tot de

Lees meer »

Jan De Nul boekt opnieuw recordomzet

De Belgische baggeraar en bouwer van windmolenparken in zee Jan De Nul heeft voor het tweede jaar op rij een recordomzet gerealiseerd, van bijna 3 miljard euro. Ook het orderboek was nog nooit zo dik, zo heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.

Lees meer »

IN BEELD. Net als een koninklijk bezoek: prins Harry en Meghan Markle gestart met rondreis in Nigeria

Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) zijn vrijdag begonnen aan hun driedaagse rondreis door Nigeria. Het koppel werd uitgenodigd door het hoofd van het Nigeriaanse leger, generaal Christopher Musa. Het is hun eerste internationale tournee sinds ze in 2020 afstand namen van hun koninklijke rol en de eerste keer dat ze Nigeria bezoeken. “Maar dit bezoek is niet in

Lees meer »

INTERVIEW. “Op één proef na heb ik in élke opdracht gesaboteerd”: meest brutale mol in jaren eindelijk ontmaskerd

Hij haalde driekwart van het te winnen bedrag uit de groepspot en saboteerde in nagenoeg élke proef. Sociaal werker Senne Van der Zweep (28) onthulde zichzelf zondagavond als de meest brutale mol in jaren. “Toch is mol zijn bij momenten eenzaam en moeilijk”, vertelt hij in het eerste interview over zijn rol als saboteur. En blijkbaar komt er ook heel

Lees meer »

De Hogestraat in Hooglede heeft nieuw fietspad en rotonde

In de Hogestraat werd een nieuw fietspad en een gloednieuwe rotonde aangelegd. Die werkzaamheden kaderen in functie van de aanleg van het nieuw recyclagepark. “Op die manier krijgen we een duidelijke en veilige ontsluiting van het recyclagepark op de voormalige site van de steenbakkerij”, verduidelijkt burgemeester Frederik Demeyere (CD&V). Het nieuwe fietspad werd officieel ingefietst
The post De Hogestraat

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Duitsland koopt vurig gewenste HIMARS-raketsystemen voor Kiev – Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

West-Vlaamse golfsurfers boeken vooruitgang op WK

Surf City El Salvador organiseerde voor de tweede keer ’s werelds belangrijkste surfwedstrijd voor junioren, waar de deelnemers de iconische golven konden trotseren van La Bocana en El Sunzal.
The post West-Vlaamse golfsurfers boeken vooruitgang op WK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs

Bij verbouwingswerken op de site van het middeleeuwse vissersdorp Walraversijde in Oostende werden opnieuw belangrijke vondsten gedaan en geeft de bodem weer wat meer geheimen prijs over de ooit erg welvarende vissersgemeenschap die ook handel dreef met overzeese gebieden.
The post Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is de kritiek op “circusact” terecht? Duitse spelers vernemen EK-selectie op heel originele wijze, wellicht ook goed nieuws voor Deniz Undav

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. Niclas Füllkrug hoorde van zijn selectie vandaag via de ochtendradioshow live op WDR1, de Duitse dakbewerkster en influencer Chiara gaf maandag Manuel Neuer vrij en de 93-jarige ‘Oma Lotti’ onthulde Jonathan Tah via een taart. Volgens Bild is ex-Unionspits Deniz Undav de volgende in de rij.

Lees meer »

“Ze noemen haar nu de panter van Sint-Idesbald”: vrouw (63) ontkent dat ze politieman krabde na bemoeizucht

Een 63-jarige vrouw die in Bastogne woont maar al jaren een vakantiewoning heeft in Sint-Idesbald bij Koksijde, riskeert een celstraf omdat ze een politieman gekrabd zou hebben. Dat zou gebeurd zijn nadat de vrouw zich kwam bemoeien toen de politie een verkeersovertreding van een andere vrouw wou vaststellen. F.C. ontkent met klem dat ze de politieman verwondde. “Ze is het

Lees meer »

Klassegoals van Union en Anderlecht, tranen bij geblesseerde Thiago: alle JPL-hoogtepunten op een rij

Wat was het bij momenten genieten geblazen op de achtste speeldag van de play-offs. Met een slot aan 200 kilometer per uur in Club-Union – een match waar een klassegoal maar ook tranen vielen. Pareltjes waren er ook te bewonderen in Anderlecht-Genk, dat ook even onderbroken werd voor een eerbetoon. Bekijk hieronder alle hoogtepunten en samenvattingen van de speeldag.

Lees meer »

Van ‘Miami Vice’-drugsincident tot gehaaide voetbalinvesteerder: wie is Standard-koper Josh Wander van 777 Partners die zopas opzijgezet is?

Een Amerikaanse fraudezaak heeft grote impact op 777 Partners en mede-oprichter Josh Wander: de koper-eigenaar van Standard is uit het bestuur van de voetbalafdeling van 777 Partners gezet. Wie is de 42-jarige investeringskoning met trendy cap uit Miami die in de financiële wereld een gehaaide reputatie heeft en nu zijn voetbalrijk ondermijnd ziet?

Lees meer »