Noorse koning Harald (87) schroeft activiteiten terug

De Noorse koning Harald gaat door zijn leeftijd permanent minder werken. De 87-jarige koning is sinds maandag weer aan het werk na enkele maanden ziekteverlof.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans ooit uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle – tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ – uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik

Lees meer »

Hét TikTok-dilemma: kom je liever een man of een beer tegen in het bos? “De man moet maar eens proberen, het zal zijn beste dag niet zijn”

Wie zou je het liefst tegenkomen in een bos: een man of een beer? Op sociale media gaan de discussies al weken in overdrive nadat in een viraal filmpje zeven van de acht bevraagde vrouwen voor de beer kozen. Drie bekende Vlaamse vrouwen die zelf al eens joggen in de natuur geven hun kijk op het dilemma. “Eigenlijk draait het

Lees meer »

Wingene heeft het minste werklozen van Vlaanderen

De cijfers zijn in de nationale media een beetje ondergesneeuwd door de slechte resultaten in Brussel en Wallonië, maar het stond er wel zwart op wit: Wingene telt met amper 2,24 % het minste aantal werklozen in heel Vlaanderen. Schepen voor Lokale economie Ann Mesure is niet verbaasd. “We tellen hier heel wat sterke ondernemers”, reageert ze.
The post

Lees meer »

Jan De Nul boekt opnieuw recordomzet

De Belgische baggeraar en bouwer van windmolenparken in zee Jan De Nul heeft voor het tweede jaar op rij een recordomzet gerealiseerd, van bijna 3 miljard euro. Ook het orderboek was nog nooit zo dik, zo heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Alveringem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Hoe zullen de inwoners van Alveringem stemmen bij de federale, regionale en Europese verkiezingen van 9 juni 2024? Hier zijn de gedetailleerde resultaten van verschillende partijen van eerdere verkiezingen in afwachting van die van 2024.
The post Verkiezingsresultaten in Alveringem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Johny en Sonja vieren hun gouden huwelijksjubileum

Op 19 april was het 50 jaar geleden dat Sonja Vandeputte (70) en Johny De Ceuninck (72) elkaar in Pittem het jawoord gaven. Daarom werden ze onlangs op het gemeentehuis ontvangen. Ze kregen één zoon Giovanni (46) en gingen, na zes maanden bij de ouders van Sonja ingewoond te hebben, in hun woning in de
The post Johny en

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man die toenmalige vriendin in haar borsten beet

“Over één zaak kan iedereen het eens zijn: hij kampt met een agressieprobleem en bijt telkens letterlijk van zich af.” Een 38-jarige man uit Waregem die verschillende vrouwen klappen gaf, komt er met een volledig voorwaardelijke celstraf van 16 maanden vanaf. Op voorwaarde dat hij enkele strikte regels volgt. Hij moet ook ruim 6.000 euro schadevergoeding betalen.
The post

Lees meer »

Vakbond VRT onderbreekt tweemaal uitzending halve finale Songfestival met oproep tot staakt-het-vuren in Israël

Bij de start en aan het einde van de uitzending van de tweede halve finale van het Eurovision Songfestival werd het beeld kort onderbroken door een vakbondsactie. “Wij veroordelen de schendingen van de mensenrechten door de staat Israël”, was er te lezen. “We waren op de hoogte gebracht dat het zou gebeuren”, aldus de VRT in een reactie aan HLN.

Lees meer »

Onderzoek naar wangedrag van AA Gent-icoon Elimane Coulibaly: “Als die spelers niet weggedoken waren, zouden ze in het ziekenhuis geëindigd zijn”

Tientallen opstootjes en verbaal agressief gedrag: bij KRC Gent, sinds dit seizoen de opleidingsclub van het veel grotere KAA Gent en actief in de tweede amateurklasse, is er iets op til. Er is zelfs een klacht ingediend wegens psychologisch grensoverschrijdend gedrag tegen hoofdtrainer en voormalig AA Gent-spits Elimane Coulibaly (44). Dat bevestigt Voetbal Vlaanderen aan HLN en de organisatie stelt

Lees meer »

Jelle Vermoote heeft zijn start in het profpeloton niet gemist

Jelle Vermoote (22) uit Pervijze heeft zijn profdebuut bij Bingoal-Wallonie-Bruxelles niet gemist. De jonge Pervijzenaar was in vijf koersen, waarvan drie voorjaarsklassiekers, van de partij in een ontsnapping.
The post Jelle Vermoote heeft zijn start in het profpeloton niet gemist appeared first on KW.be.

Lees meer »