Website van staatssecretaris voor Digitalisering blijkt tijdlang eigendom van lingeriewinkel: “Verkeerd adres doorgegeven bij registratie”

De website van staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) is eigendom van een lingeriewinkel in de Waals-Brabantse gemeente Geldenaken (Jodoigne). Dat schrijven de kranten van SudPresse. Volgens DNS Belgium, dat verantwoordelijk voor het beheer van de domeinnamen die eindigen op .be, .vlaanderen en .brussels, gaat het om een administratieve fout die intussen is rechtgezet. 

Meer krantenkoppen in België

Beloftevolle voetballer (21) zwaargewond na zware klap tegen boom: “Hopelijk kan zijn carrière gered worden”

Een 21-jarige beloftevolle voetballer is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval in Lampernisse (Diksmuide). Dylan M. uit Middelkerke reed aan hoge snelheid met zijn Mini tegen een boom, kantelde en moest 70 meter verderop bevrijd worden uit het wrak door de brandweer. Hij raakte zwaargewond aan zijn linkerbeen. “Helaas heb ik hem al vaker gezegd trager te rijden. Hopelijk

Lees meer »

Turbulent ‘Thuis’-seizoen eindigt met dubbelaflevering: “Afspiegeling van realiteit, maar het blijft fictie”

Vanavond valt met een dubbelaflevering het doek over seizoen 29 van ‘Thuis’. Via sociale media is er de voorbije maanden kritiek geweest op de verhaallijnen rond drugs en de seksscènes. En met een moordproces, een geveinsde kankerdiagnose, een driehoeksverhouding, en de ontvoering van 2 kinderen was het op zijn zachtst gezegd een pittig seizoen. "Een dagelijkse reeks als ‘Thuis’ moet

Lees meer »

KIJK – Primeurkuikens van Europese zeearenden testen hun vleugels uit: “Vliegen doen ze nog niet, maar ze trainen wel hun vliegspieren”

Guido en Gloria, de primeurkuikens van Europese zeearenden Paul en Betty, slaan al eens hun vleugels uit in hun nest in natuurgebied De Blankaart bij de Diksmuidse deelgemeente Woumen.
The post KIJK – Primeurkuikens van Europese zeearenden testen hun vleugels uit: “Vliegen doen ze nog niet, maar ze trainen wel hun vliegspieren” appeared first on KW.be.

Lees meer »