LIVEBLOG NBA FINALS. Boston wint ook derde match tegen Dallas en staat op één zege van titel en meest succesvolle team ooit

In de NBA Finals strijden de Boston Celtics en Dallas Mavericks om de titel. In een best-of-seven staan de Celtics op een 3-0-voorsprong. Vrijdag kunnen ze het afmaken. Volg het op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 130 verdachten opgepakt bij maandenlange politieoperatie rondom Hallepoort in Brussel

De afgelopen drie maanden zijn er meer dan 130 mensen opgepakt bij verschillende politieacties in de omgeving van de Hallepoort. De politie nam onder andere een oorlogswapen, 2,7 kilogram drugs en meer dan 93.000 euro cash geld in beslag. “De samenwerking tussen onze gemeentes en politiezones in de strijd tegen criminaliteit en drugshandel werpt haar vruchten af”, reageert burgemeester Philippe

Lees meer »

Vlaams Belang duidt Tom Lamont aan als lijsttrekker: “Oostende mag geen speelplaats zijn voor criminelen”

Vlaams Belang Oostende heeft Tom Lamont aangeduid als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het kersvers Vlaams parlementslid wil het vertrouwen in de politiek herstellen door middel van bindende referenda en hamert op het onveiligheidsgevoel.
The post Vlaams Belang duidt Tom Lamont aan als lijsttrekker: “Oostende mag geen speelplaats zijn voor criminelen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Jasper Stuyven strandt op 1 kilometer van ritzege, Pogacar en Evenepoel vliegen over het gravel: bekijk hier dé momenten van de spectaculaire rit 9

De graveletappe in de Tour stelde niet teleur. Van start tot finish was er spektakel. Renners moesten voet aan grond zetten, Roglic geraakte achterop en Vlasov kwam bizar ten val. Evenepoel, Pogacar en Vingegaard reden plots zelfs met z’n drieën naar de kopgroep én Jasper Stuyven was op weg naar ritsucces, maar werd gegrepen in de slotkilometer. Bekijk hier de

Lees meer »

“Ze werd aan haar lot over gelaten”: jonge vrouw die herstelt van botkanker moet krukken afgeven bij concert Taylor Swift

Een jonge vrouw – die net meerdere operaties achter de rug had – wilde het concert van Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam bijwonen met haar krukken. Maar ze moest haar krukken afgeven bij de beveiliging, anders werd haar de toegang ontzegd. De ArenA heeft inmiddels wel haar excuses aangeboden. “Onze standaardprocedures zijn niet gevolgd. Onze welgemeende

Lees meer »

Meer regionale treinen is winst op de autosnelweg

TreinTramBus maakt zich zorgen omdat de kans bestaat dat ‘kleine’ stations, zoals dat van Mortsel-Oude God, vanaf eind dit jaar minder frequent bediend zullen worden. Daarom trekken ze nu al aan de bel. Logisch, want voor minder auto’s op de weg, is regionaal treinverkeer cruciaal.

Lees meer »

LIVE TOUR. “Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Australisch koppel opgepakt op verdenking van spionage voor Rusland

Twee Australische burgers van Russische afkomst zijn in Australië gearresteerd op beschuldiging van spionage. Het echtpaar van 40 en 62 jaar wordt ervan verdacht materiaal te hebben verzameld van de Australische defensie met als doel dat door te spelen aan Russische autoriteiten. Dat heeft de Australische federale politie bekendgemaakt.

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »