Turbulent ‘Thuis’-seizoen eindigt met dubbelaflevering: “Afspiegeling van realiteit, maar het blijft fictie”

Vanavond valt met een dubbelaflevering het doek over seizoen 29 van ‘Thuis’. Via sociale media is er de voorbije maanden kritiek geweest op de verhaallijnen rond drugs en de seksscènes. En met een moordproces, een geveinsde kankerdiagnose, een driehoeksverhouding, en de ontvoering van 2 kinderen was het op zijn zachtst gezegd een pittig seizoen. "Een dagelijkse reeks als ‘Thuis’ moet spannend zijn, en de negatieve reacties zijn beperkt", reageert hoofdscenarist Stef Wouters. 

Meer krantenkoppen in België

75.000 Nederlanders naar Duitsland om match tegen Engeland bij te wonen: “Massaliteit is uniek in de wereld”

Liefst 75.000 Nederlanders steken vandaag de grens over naar Dortmund voor de match van Nederland tegen Engeland op het EK voetbal. Daarmee wordt opnieuw Oranjehistorie geschreven. In 1907 stonden er slechts negen supporters, inmiddels is er een hele Oranjezee. Hoe komt het dat de Nederlanders zo van het Nederlandse elftal zijn gaan houden? “De Nederlanders maken internationaal furore als fans

Lees meer »

Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden

Het moest een totaalbeleving worden, waarbij alle zintuigen zouden worden geprikkeld. Het draaide uit op een annulatie. Het Massagefestival van Moorsele, dat binnen twee weken de deuren moest openen, gaat niet door. “Familiale omstandigheden, maar het kan niet anders”, klinkt het bij de organisatie.
The post Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niet voor hartlijders: ondanks erbarmelijk voetbal gaat Engeland na strafschoppen door naar de halve finales

Engeland overtuigde andermaal niet, maar staat wél in de halve finales van het EK. Ze bleven het koelbloedigst in de strafschoppenreeks tegen Zwitserland, Trent Alexander-Arnold vlamde de beslissende elfmeter voorbij Sommer. Ondanks de povere prestatie was Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, een tevreden man. “Mijn spelers waren geweldig”, klinkt het.

Lees meer »

Studenten krijgen eten voorgeschoteld, maar zien dan rat in saus zwemmen

Studenten van de Jawaharlal Nehru Technological University Hyderabad in India hebben dinsdag een onaangename verrassing gevonden in hun eten. Toen ze ’s middags wilden aanschuiven voor een chutney zag één van hen plots een rat zwemmen in de saus. Naar verluidt hebben ambtenaren van de afdeling voedselveiligheid van Telangana onlangs talrijke overtredingen ontdekt in de kantine. Ze vonden vijftien kilo

Lees meer »

Kortrijk laat 3D-print maken van ‘Kist van Oxford’

De stad Kortrijk laat een 3D-print maken, van de ‘Kist van Oxford’. Dat is een kist met de oudste afbeelding van de Guldensporenslag in 1302. De originele kist stond 2 jaar lang tentoongesteld in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Kortrijk, maar vertrekt morgen terug naar Oxford, in Engeland. De stad vindt de kist heel belangrijk voor de geschiedenis, en laat daarom een

Lees meer »