LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Kopgroep van vijf rijdt weg, wat kunnen Belgen Nys en Van Gils in lastige finale?

In de derde etappe van de Ronde van Zwitserland ligt het zwaartepunt met enkele klimmetjes in de finale. Ideaal terrein voor punchers, zo lijkt het. Volg het hieronder in de liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Coronacijfers stijgen nog altijd: “Er liggen weer mensen op intensieve”

Eén op de vijf coronatesten is positief, tonen de nieuwste cijfers van Sciensano. Is dat alarmerend? Blijft corona ook de rest van de zomer circuleren? En komt er weer een vaccin in het najaar? Deze vragen doen ons midden de grote vakantie terugkeren naar de corona-experts. “Vorig jaar geloofden we dat de zomeruitbraken niet meer zouden terugkeren. Dat was fout”,

Lees meer »

Verzekeraar daagt sterrenchef Nick Bril (40) zelf voor politierechtbank: “Slachtoffer zo snel mogelijk vergoeden”

Sterrenchef Nick Bril (40) moet op 4 september een eerste keer voor de politierechtbank verschijnen. Niet voor het ongeval zélf, maar wel omdat zijn eigen autoverzekering hem daar heeft gedagvaard. Opvallend: ook slachtoffer Joe Claridge (40) is gedagvaard. Het doel is om snel de schadevergoeding voor Joe te kunnen berekenen. Een bedrag dat in de honderdduizenden euro’s zal lopen. Maar

Lees meer »

Liveblog – Trump verschijnt voor het eerst sinds mislukte aanslag in het openbaar met verband op zijn oor, duidt Vance aan als running mate

Donald Trump is voor het eerst sinds de mislukte aanslag in het openbaar verschenen. Hij heeft zijn opwachting gemaakt op de Republikeinse conventie met een verband op zijn oor. Hij is intussen ook officieel aangeduid als presidentskandidaat van zijn partij. J.D. Vance (39) is gekozen als zijn running mate. Volg alle ontwikkelingen in deze liveblog.

Lees meer »

Belgen zitten vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen. “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten. We zitten hier al

Lees meer »

LIVE. “Droom vervuld? Zeker!”: Kylian Mbappé gespot in Madrid voor medische keuring, Real-presentatie moet vanmiddag grootste ooit worden

De fans van Real Madrid kruisen vanmiddag klokslag 12 uur met felrood in de agenda aan. Op dat tijdstip wordt Kylian Mbappé (25), de nieuwste ‘galactico’, met open armen ontvangen in wat de grootste en spectaculairste presentatie van een voetballer ooit moet worden. Daarvoor spaart Real kosten noch moeite, met een vuurwerkshow geïnspireerd op het recente optreden van Taylor Swift

Lees meer »

Jada Sparks reageert op grove reacties na artikel in ‘Dag Allemaal’

Deze week verscheen een uitgebreide reportage van de Roeselaarse Jada Sparks in het weekblad ‘Dag Allemaal’. Daarin werd ze onder meer nog geassocieerd met haar periode uit ‘Boer zoekt Vrouw’. Dit alles lokt ondertussen massaal veel reacties uit op de sociale media, en die zijn echt soms heel grof. Vandaar dat ze er toch wil op reageren, terwijl ze op

Lees meer »

Nu zus Hélène uit de schaduw van Mathilde treedt als actrice: wie zijn de broer en zussen van onze koningin?

Hélène d’Udekem d’Acoz, zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièreswitch gemaakt. De gewezen advocate debuteert op haar 44ste als actrice. Op het hoog aangeschreven theaterfestival van Avignon in Frankrijk speelt ze de hoofdrol in haar eerste toneelstuk ooit. “Ik wilde alleen maar mijn angsten overwinnen en nu sta ik op een podium.” Mathilde is de oudste van vijf kinderen.

Lees meer »

Gouden Pluim viert haar kaartkampioenen

Onlangs vierden de kaarters van de Gouden Pluim hun kampioenen in restaurant-hotel Shamrock in Tielt. Met die jaarlijkse en zeer gesmaakte groepsactiviteit sluit de club een zeer spannend seizoen af.
The post Gouden Pluim viert haar kaartkampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »