Kevin Spacey geeft in tranen toe dat hij blut is: “Ik kan mijn rekeningen niet betalen en verlies mijn huis”

De 64-jarige acteur Kevin Spacey, bekend van ‘American Beauty’ en ‘House of Cards’, zit aan de grond. Door de rechtszaken waarin hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft hij miljoenen schulden gemaakt. “Ik weet niet zeker waar ik nu ga wonen.” 

Meer krantenkoppen in België

Werken voor uitbreiding basisschool De Polyglot in Spiere-Helkijn volop aan de gang: “Leerlingen uit 44 gemeenten komen bij ons les volgen”

Het GO!-onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap besloot in oktober 2021 om Bassischool De Polyglot, door de blijvende groei van het aantal leerlingen, met extra klaslokalen voor de kleuterafdeling en het lager uit te breiden. Maar ook aan het onderwijs op zich wordt gewerkt.
The post Werken voor uitbreiding basisschool De Polyglot in Spiere-Helkijn volop aan de gang: “Leerlingen uit

Lees meer »

‘Huwelijk van de eeuw’ eindigt met extravagante ceremonie in Mumbai

Na maandenlange festiviteiten zijn de Indiase miljardairskinderen Anant Ambani en Radhika Merchant officieel getrouwd. ‘Het huwelijk van de eeuw’ is daarmee (bijna) voorbij. Het heeft naar schatting honderden miljoenen euro’s gekost en een rist wereldsterren maakte zijn opwachting. Ook gisteravond was ‘extravagant’ het modewoord.

Lees meer »

Schot met jachtgeweer om burenruzie stil te krijgen in Kortemark

Tijdens een burenruzie in Kortemark heeft een man van 40 een schot gelost met een jachtgeweer. 2 andere mannen waren afgelopen nacht ruzie aan het maken op straat. De man van 40 maande hen om stiller te zijn en schoot met zijn jachtgeweer. Daarbij werd niemand geraakt. Maar het schietincident ontaardde in een vechtpartij. Daarbij raakten de 3 mannen lichtgewond.

Lees meer »