Plannen begrafenis koning Charles worden naar verluidt regelmatig bijgewerkt na kankerdiagnose: “Hij is echt heel ziek”

De gezondheidstoestand van koning Charles (75) zou steeds verder achteruit gaan, waardoor ambtenaren van Buckingham Palace regelmatig het draaiboek van zijn begrafenis moeten bijwerken. Dat vertellen meerdere bronnen aan ‘The Daily Beast’. 

Meer krantenkoppen in België

Heel wat medailles voor Turnkring Vlamertinge

De leden van Turnkring Vlamertinge sleepten de voorbije weken heel wat medailles in de wacht. Tijdens de paastornooien werden 28 gouden, 24 zilveren en 29 bronzen medailles veroverd.
The post Heel wat medailles voor Turnkring Vlamertinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Veurne?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Groot-Veurne? Draag je groen en geel in je hart, weet je de weg naar de culinaire topadresjes en ken je de geschiedenis van de boetestad? Waag dan je kans in deze op-en-top Veurnse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Veurne? appeared

Lees meer »

Oplossingen op maat: Move All The Way helpt actieve rolstoelgebruikers

Mensen met een fysieke beperking helpen bij het activeren van hun vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde door middel van slimme technologieën. Dat is in een notendop de filosofie van Move All The Way. Het bedrijf van Henk Beyaert (50) en Brent Van den Abeele (28) is gespecialiseerd in ‘actieve rolstoelen’, biedt een breed assortiment van mobiliteitshulpmiddelen aan en heeft zowat 2.500

Lees meer »

Politie treedt op tegen studentenprotest in Amsterdam

De Amsterdamse politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag het protestkamp ontruimd van pro-Palestijnse demonstranten aan de Universiteit van Amsterdam. Het bestuur vroeg hen maandagavond al om te vertrekken, maar daar gaven de betogers geen gehoor aan. Zo’n 125 mensen werden gearresteerd.

Lees meer »

Cercle Brugge strikt met Belgisch jeugdinternational Alama Bayo eerste zomertransfer

Cercle Brugge maakt al werk van zijn spelerskern voor de volgende voetbaljaargang. De Vereniging pikte bij Seraing de achttienjarige Alama Bayo op. De Belgische jeugdinternational zette zijn krabbel onder een vierjarige overeenkomst in Jan Breydel, tot medio 2028. Het nieuws werd donderdag wereldkundig gemaakt.
The post Cercle Brugge strikt met Belgisch jeugdinternational Alama Bayo eerste zomertransfer appeared first on

Lees meer »

Turbo Alive Band opent vrijdagavond sinksenfeesten in ‘t Straatje: “We hebben een nieuwigheid in petto”

De jaarlijkse festiviteiten van Sinksen Kortrijk gaan van start en het belooft een weekend vol muziek, cultuur en gezelligheid te worden. Een van de hoogtepunten van het evenement is de opening op vrijdagavond 17 mei in ‘t Straatje, verzorgd door niemand minder dan de Turbo Alive Band.
The post Turbo Alive Band opent vrijdagavond sinksenfeesten in ‘t Straatje: “We

Lees meer »