Wall Street: verlies Apple valt mee na Buffett-verkopen

22:03 De Amerikaanse graadmeters veerden op. Micron Technology vloog hoger na een adviesverhoging, terwijl bij Tyson Foods de kip niet lekker viel. Het verlies van Apple viel mee, ondanks de stevige verkope… 

Meer krantenkoppen in België

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op Extrema Outdoor

Op het dancefestival Extrema Outdoor zijn vrijdagavond laat op de led-schermen de eerste waarschuwingen voor een gevaarlijke pil verschenen. De pil ‘Matrix’ heeft een zeer hoge dosis MDMA, net als ‘de adelaar’, waarop een hakenkruis is afgebeeld. De politie Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Bree, Bocholt, Kinrooi) heeft de verdovende middelen met de gevaarlijke substanties aangetroffen.

Lees meer »

Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik

De Brugse politie heeft 18 nieuwe elektrische fietsen in gebruik genomen. Het gaat om stadsfietsen bestemd voor de wijk- en de jeugdinspecteurs die nu nog op eigen kracht rondrijden.
The post Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Film Rebels voorgesteld in Veurne: De meeste 75 plussers ergeren zich te pletter aan de manier waarop hun generatie behandeld wordt

Donderdagavond stelde az West de film Rebels voor aan het zorgpersoneel van woonzorgcentra en het ziekenhuis. Ook het brede publiek was welkom. Rebels is een film van Ann Peuteman en Brecht Vanhoenacker over hoe 75-plussers zich vaak genegeerd voelen.
The post Film Rebels voorgesteld in Veurne: De meeste 75 plussers ergeren zich te pletter aan de manier waarop hun

Lees meer »

Apotheek Mol heet nu SANA

Sarah Persyn nam vorig jaar Apotheek Mol over van haar ouders. De zaak kreeg nu met SANA een nieuwe naam.
The post Apotheek Mol heet nu SANA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nico Van Oost is nieuwe commissaris in Ieper: “Ik wou naar het leger, maar de rij bij de Rijkswacht was korter”

Nico Van Oost is de nieuwe politiecommissaris voor Ieper centrum. De Poperingenaar doorzwom al heel wat politionele watertjes, maar steeds met een doel voor ogen. “Ik heb mijn ambitie nooit onder stoelen of banken gestoken. Alles wat ik deed in mijn carrière heeft geleid tot dit punt”, zegt Nico Van Oost, die met de Kattenstoet afgelopen weekend meteen stevige kost

Lees meer »

Groen voert actie voor betere en betaalbare zorg op Grote Markt in Ieper: “Op de gezondheid van mensen bespaar je niet”

In Ieper wachtte je in 2023 tot dertien maanden op een plekje in de kinderopvang en een kamer in een woonzorgcentrum kost er 1.648 euro. “Dat is niet normaal”, aldus Jeremie Vaneeckhout, covoorzitter van Groen en West-Vlaams lijsttrekker van het Vlaams parlement tijdens een actie op de Grote Markt in Ieper.
The post Groen voert actie voor betere en

Lees meer »

Prestigieuze Knokke Hippique houdt (voorlopig) op met bestaan: “Hopen dat er oplossing uit de bus komt”

Knokke-Heist verliest een van de meest prestigieuze evenementen van het jaar. De paardenwedstrijd Knokke Hippique – internationaal zéér hoog aangeschreven – stopt er (voorlopig) mee. Organisatoren Stephan Conter en Paul Gheysens trokken de stekker uit het evenement. “Zeer jammer. We hopen dat er nog een oplossing uit de bus komt”, zegt burgemeester Jan Morbee (GBL).
The post Prestigieuze Knokke

Lees meer »