CELEB 24/7. Bella Hadid feliciteert zus Gigi en Salma Hayek viert vijftiende huwelijksverjaardag

Niets leukers dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Van Quickenborne loopt halve marathon in Knokke-Heist op kostuumschoenen: “Last-minute beslist mee te doen in plaats van campagne te voeren”

Knokke-Heist stond woensdag in het teken van de Engie Run. Tal van sportievelingen waagden zich aan diverse loopafstanden, maar dé opvallendste deelnemer? Dat was ongetwijfeld Vincent Van Quickenborne.
The post Van Quickenborne loopt halve marathon in Knokke-Heist op kostuumschoenen: “Last-minute beslist mee te doen in plaats van campagne te voeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kokon verhuurt aan mensen die moeilijk woning vinden op private huurmarkt

Kokon wil een toegankelijke en solide huurmarkt creëren in Kortrijk. Dit doen ze door woningen te huren van eigenaars of investeerders en deze door te verhuren aan mensen die moeilijk een woning vinden op de private huurmarkt. Potentiële huurders krijgen chronologische op basis van hun voorkeuren en budget toegang tot een kwalitatieve woning.
The post Kokon verhuurt aan mensen

Lees meer »

‘Flippende flitspalen’ op de Antwerpse ring flitsen iedereen: geen boete voor wie niet te snel rijdt

Op de Antwerpse ring zijn verschillende flitspalen tilt geslagen. De wegpolitie laat weten dat de palen door een technisch probleem alle auto’s fotograferen, of ze nu te snel rijden of niet. Het gaat onder meer om de flitspaal op de Antwerpse ring ter hoogte van Berchem richting Nederland en de paal aan de Kennedytunnel richting Gent. "Bestuurders die onterecht geflitst

Lees meer »

Tom De Geeter lanceert magazine Accolades #2 met onder meer bijdrage van Xzibit

Na de eerste editie van Accolades in 2022, presenteert Tom De Geeter (42) opnieuw een brede waaier aan rappers, producers en dj’s die hun favoriete mensen in de spotlight zetten. De magazine ‘Accolades #2 – artists present hidden gems’ kon onder meer rekenen op bijdragen van Aloe Blacc en Xzibit. “Sommige namen had ik niet verwacht binnen te halen”, zegt

Lees meer »

Rusland lijkt offensief voor te bereiden tegen noordoosten Oekraïne en Charkiv: “50.000 militairen verzameld in grensregio”

Het lijkt erop dat het Russische leger zich voorbereidt op een offensief tegen het noordoosten van Oekraïne en Charkiv, de op één na grootste stad van het land. Volgens een Oekraïense militaire waarnemer die zich ‘Zvizdets Manhoestoe’ noemt, heeft zich al een krijgsmacht van zo’n 50.000 man verzameld in de Russische grensregio’s Belgorod, Koersk en Brjansk.

Lees meer »

Domper voor olympische kwalificatiejacht Belgian Cheetahs: speerpunt Bolingo zegt geblesseerd af voor World Relays

De Belgische damesestafetteploeg 4x400m zal de olympische kwalificatie dit weekend in de World Relays zonder Cynthia Bolingo moeten proberen af te dwingen. Het speerpunt geeft forfait omdat ze te veel hinder aan de kuit ondervindt. “Zoals gewoonlijk ga ik er alles aan doen om zo snel mogelijk weer in vorm te komen”, liet Bolingo op haar sociale media weten.

Lees meer »

Alexander Kristoff regelt de sprint met klein groepje en wint Elfstedenronde in Brugge

Alexander Kristoff (UNO-X Mobility) heeft zondag de Elfstedenronde (1.1), met start en aankomst na 196 kilometer in de Spoorwegstraat van Brugge, gewonnen. De 36-jarige Noor was de sterkste in een sprint met een kleine groep. Jarne Van De Paar (Lotto Dstny) werd tweede voor de Fransman Pierre Barbier (Philippe Wagner/Bazin). Het werd meteen de eerste zege dit seizoen voor Kristoff.<br

Lees meer »