Angst regeert in Rafah, waar Israëlisch evacuatiebevel humanitaire hulp in gevaar brengt

Het Israëlische leger vaardigt een evacuatiebevel uit voor de oostelijke wijken van Rafah en breidt een ‘humanitaire zone’ langs de kust uit. Bij de Palestijnen en hulporganisaties in Gaza overheersen radeloosheid en wanhoop. “Ik kan niet naar het noorden, daar is niks.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5 hectare aan nieuwe KMO’s in Roeselare

De eerste steen werd gelegd van een nieuwe bedrijventerrein van bijna twintigduizend vierkante meter in de Nelekouter, een zijstraat van de Brugsesteenweg. Op het bedrijvenpark Bazuin zal er plaats zijn voor 69 KMO-units. “Dit project is een toonbeeld van hoe industrie en omgeving kunnen samen gaan”, klinkt het bij ontwikkelaar Hexagon.
The post Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5

Lees meer »

Daniël en Claudette zijn een diamanten koppel

Daniël Deweer en Claudette De Bruyne vierden op 28 april hun diamanten jubileum samen met hun familie. Daniël (81) is geboren in Lacroix-Saint-Ouen (Frankrijk) en Claudette (80) is geboren in Houthulst.
The post Daniël en Claudette zijn een diamanten koppel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter voor smokkel ruim 700 kilogram verdovende middelen

Elf verdachten, waaronder 9 Britten en 2 Litouwse chauffeurs, zullen zich binnenkort voor de rechter in Kortrijk moeten verantwoorden voor grootschalige drugssmokkel. Het gerecht slaagde er in totaal in 11 drugstransporten te traceren, goed voor ruim 700 kilogram verdovende middelen. Vijf verdachten zitten nog altijd in de cel.
The post Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter

Lees meer »

Chaos breekt uit tijdens Amerikaanse zitting nadat Republikeinse opmerking maakt over collega “Kan je niet lezen door je valse wimpers?”

Een zitting van de Amerikaanse toezichtscommissie is volledig uit de hand gelopen na een opmerking over het uiterlijk van de Democratische afgevaardigde Jasmine Crockett. De discussie kwam tot stand toen Crockett aan haar Republikeinse collega Greene vroeg “of ze wist waarvoor ze hier was”, een opmerking die Greene niet kon smaken. “Kan je wel lezen met die valse wimpers”, antwoordde

Lees meer »

Tom Ongena (Open VLD) bij Luk Alloo: “Mijn vrouw zegt me dat ik wat meer voor mezelf moet opkomen”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Tom Ongena, voorzitter van Open Vld en lijsttrekker in Antwerpen voor het Vlaams Parlement, hoopt ondanks de slechte peilingen toch 12 procent te halen. Hij ziet zijn partij als de enige “die niet in uw portemonnee zit”. En met welke

Lees meer »

Joost Klein gezien op luchthaven in Nederland, Nederlandse delegatie keerde eerder naar huis

Joost Klein lijkt weer terug in Nederland te zijn. Verslaggevers van ‘RTL Boulevard’ hebben de zanger gezien op Lelystad Airport (de drukste luchthaven van Nederland). Hij zou daar rond half acht geland zijn met een privévliegtuig. De artiest reisde niet met de rest van de Nederlandse delegatie van het Zweedse Malmö naar Nederland, zij kwamen al eerder aan op Schiphol.

Lees meer »