Britney Spears toont gezwollen voet nadat ze halfnaakt werd afgevoerd door hulpdiensten: “Ik ben in de val gelokt door mijn moeder”

Britney Spears (42) heeft op Instagram gereageerd op het incident van donderdagochtend. Ze werd namelijk halfnaakt gespot aan het Chateau Marmot in Los Angeles, waar ze werd geholpen door de hulpdiensten. “Ik weet dat mijn mama hier iets mee te maken heeft”, verzekert ze in het onderschrift van de post. 

Meer krantenkoppen in België

Gepland bezoek van Oekraïense president Zelenski aan ons land gaat niet door “vanwege situatie aan het front”

De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open VLD) ontmoeten, en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Volgens Portugese media is het bezoek uitgesteld door de precaire toestand aan het front. "Het is niet het beste moment om Oekraïne te verlaten", zegt ook VRT NWS-journalist Marijn

Lees meer »

Berucht servet van Messi’s eerste contract geveild voor een monsterbedrag: “Deze jongen moéten we hebben”

Dertien jaar was Lionel Messi, toen een scout van FC Barcelona hem voor het eerst zag spelen. Zijn naam: Carles ‘Charly’ Rexach. Even later – in 2000 – liet hij de Argentijn zijn eerste ‘contract’ tekenen op een servet. Dat stukje papier is vrijdag onder de hamer gegaan voor een bedrag van 762.000 pond (ongeveer 890.000 euro) bij het Britse

Lees meer »

EXCLUSIEF. Paleis tikt prins Laurent op de vingers na interview over plannen om nieuw leven te starten in buitenland

Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) aangesproken op zijn exclusief interview in HLN en laten weten dat ze zijn uitspraken niet op prijs stellen. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf?

Lees meer »

Smakeloos of net heel trendy? ABBA verklapt waarom z’n kozen voor extravagante podiumoutfits

Niet alleen de muziek van de Zweedse groep ABBA zit in het collectieve geheugen, ook hun opvallende podiumoutfits zijn legendarisch in popgeschiedenis. Waarom koos de band voor die opvallende kostuums op het podium? Daarop biedt de documentaire ‘ABBA Against The Odds’ een antwoord. Het is dit jaar exact vijftig jaar geleden dat ABBA het Eurovisiesongfestival won met ‘Waterloo’.

Lees meer »

Gianni (26) uit Ingelmunster is finalist voor Mister Gay Belgium: “Aandacht voor depressie”

Niet één, maar twee dorpsgenoten zitten bij de twaalf finalisten van Mister Gay Belgium, die op dinsdagavond 7 mei met een Kick Off officieel van start ging in zaal AthenA in Antwerpen. Naast Branco Craeyeveld uit de Hoppestraat staat ook Gianni Saelens uit de Vlasschaardstraat met zijn foto tussen de twaalf finalisten.
The post Gianni (26) uit Ingelmunster is

Lees meer »

Weduwe van vermoorde truckchauffeur doorbreekt stilte: “Terwijl die vijf jongens wegliepen, stierf Gheorghe in mijn armen”

“Arme jongens, arme ouders.” Maria Godja, de vrouw die naast haar verloofde Gheorghe Tibil (50) zat op het moment dat die geraakt werd door een rioolrooster, kan maar niet vatten wat voor onheil hen op een Belgische autosnelweg is overgekomen. Het geplande trouwfeest deze zomer komt er niet, wel een begrafenis komend weekend in thuisland Roemenië.

Lees meer »

Marlin (24) belandt in zee waar het krioelt van de haaien: “Hadden nog gezegd dat het me je gedaan is als je daar invalt”

Marlin Wakeman (24) werkt al een tijdje op een boot en ging de ochtend van 26 april gezwind naar het werk. Maar toen hij aan boord wilde klimmen, zette hij een verkeerde stap en viel hij in het water van de haven. Water waar minstens twintig haaien rondzwommen. “Enkele dagen eerder hadden we onder collega’s nog zitten zeggen dat je

Lees meer »

Het Vlinderbos neemt buitenklas in gebruik: “Hier brengen we buitenleven zoveel mogelijk naar binnen”

Dankzij een investering van het oudercomité van Het Vlinderbos – en met de steun van Cera – is er in de Ooigemse school een speel- en beweegparcours gerealiseerd. De school beschikt voortaan ook over een buitenklas. Niets dan tevreden mensen, dus.
The post Het Vlinderbos neemt buitenklas in gebruik: “Hier brengen we buitenleven zoveel mogelijk naar binnen” appeared first

Lees meer »

Na wekenlang protest: Georgisch parlement stemt vandaag over controversiële “Russische wet”

Volgens de Georgische premier Irakli Kobakhidze (Georgische Droom) zal de regering vandaag beslissen over de wet die buitenlandse invloed moet tegengaan. Die wet houdt in dat organisaties die meer dan 20 procent van hun financiering uit het buitenland krijgen zich moeten laten registreren als ‘agenten’ die door het buitenland worden beïnvloed. Volgens de partij Georgische Droom is die wet nodig

Lees meer »

Liesbeth (33) verhuist met bakatelier Flavie naar de Delaerestraat: “Vernieuwend concept voor de stad Roeselare”

Halverwege september opent Liesbeth Dewilde (33) de deuren van haar bakkerij Flavie langs de Delaerestraat 14 in het centrum van Roeselare. Nadat ze eerder twee jaar in bijberoep vanuit haar eigen keuken huisgemaakte taarten maakte, vond ze in de Delaerestraat het ideale pand om haar passie verder uit te breiden. Maar een klassieke bakkerij, dat hoeven de mensen alvast niet

Lees meer »

Zaak rond lasterlijke facebookberichten over oud-burgemeester Hooglede doorverwezen naar assisen

Beschuldigd worden van belangenvermenging, onder meer op Facebook. Voor oud-burgemeester van Hooglede Rita Demaré was dat erover, waarna ze besliste twee mensen voor de rechtbank te dagen voor laster. De rechter verwees de zaak nu door naar… het hof van assisen. “Ik ben vooral blij dat verwijten gestopt zijn.”
The post Zaak rond lasterlijke facebookberichten over oud-burgemeester Hooglede doorverwezen

Lees meer »