Hij kan het nog: Ronaldo loodst Al-Nassr met wereldgoal naar bekerfinale, en daar hoort speciale viering bij

De jaren gaan stilaan tellen bij de inmiddels 39-jarige Cristiano Ronaldo, maar aan zijn duizelingwekkende reeks van doelpunten komt vooralsnog geen einde. En hoe! De Portugees trapte Al-Nassr op enig mooie wijze naar de finale van de King’s Cup. 

Meer krantenkoppen in België

Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik

De Brugse politie heeft 18 nieuwe elektrische fietsen in gebruik genomen. Het gaat om stadsfietsen bestemd voor de wijk- en de jeugdinspecteurs die nu nog op eigen kracht rondrijden.
The post Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

DISCUSSIE. Moet bouwen in overstromingsgebied verboden worden?

De gemeente Voeren kreeg opnieuw te maken met zware overstromingen door onder meer de aanhoudende regen tijdens de afgelopen dagen. Door de klimaatverandering neemt het risico op overstromingen ook alleen maar toe. Daarmee rijst de vraag of er een verbod moet komen op het bouwen van woningen in overstromingsgebied.

Lees meer »

Verdienstelijke Davidsfonds-bestuursleden gehuldigd

Tijdens de viering van 100 jaar Davidsfonds Meulebeke zijn enkele verdienstelijke bestuursleden in de bloemen gezet: Frank Develtere (25 jaar bestuurslid), Pol Verstraete (50 jaar bestuurslid) en Joos Vanderbeke (54 jaar bestuurslid). An-Sofie Van Nieuwenhuyse werd gehuldigd voor haar inzet tijdens de junior journalistenwedstrijden, Pol Veys en Katleen Vanhee voor hun jarenlange gedrevenheid bij de
The post Verdienstelijke Davidsfonds-bestuursleden

Lees meer »